casa-merano-spiaggia-bibione-1170x500

A strandolni vágyó turisták, köztük a magyarok egyik legkedveltebb olaszországi célpontja nyáron Bibione. Kilométereken át elterülő homokos strandja kiváló minőségű, vízi sportok egész sora élvezhető rajta, kicsik és nagyobbak egyaránt megtalálják a számukra izgalmas szórakozást! Naplemente után pedig felpezsdül az éjszakai élet, kinyitnak a különböző klubok, vagyis Bibione 24 órán át biztosítja a színvonalas programokat, itt unatkozni lehetetlen!

Ami még izgalmasabbá teszi Bibionét, az az elhelyezkedése, hiszen kényelmes távolságban van tőle például Velence, a lagúnák városa, ahová érdemes kirándulni és eltölteni egy romantikus napot a lagúnák mentén sétálva. Próbáljátok ki a gondolázást a Canal Grandén, amely felejthetetlen élmény!

1437031890_family-holidayDe ott van például Trieszt, a híres kikötőváros, amely szintén nagyon hangulatos. Ha autóval érkeztek, akkor vélhetően Szlovénián keresztül utaztok, s így mindenképp útba esik a város, ahol a kikötő mellett a mesébe illő Miramare-kastélyt is feltétlenül keressétek fel! Ha nem is mentek be (azért javasoljuk, hogy járjátok végig a termeket is), a környező park és erdő is varázslatos!

Az Alkuponon számtalan apartmant ajánlunk Nektek Bibionéban, amelyekben zavartalanul pihenhetitek ki a strandolást és a kirándulásokat!

A Villaggi San Siro például két és három légterű apartmanokat kínál. Ezek sorvillák saját kerttel, ahol akár grillezhettek is! 800 méterre van a tengerparttól, nyugodt környezetben, sőt, még gyerekmedence is van a kicsiknek!

A Lussinpiccolo Apartmanház egy négycsillagos komplexum, egyes apartmanjai akár 6 fő befogadására is képesek, így jó választás nagyobb családoknak vagy baráti társaságoknak. És a legjobb, hogy a tenger csak 150 méterre van!

03-bibione_28711A Villaggio Delle Meduse egy nagyon hangulatos zöldövezeti szálláshely kifogástalan apartmanokkal, természetesen a fentiekhez hasonlóan itt is légkondicionált szobákat találtok!

A Villa Monicát azoknak ajánljuk, akik szeretnének csodás környezetben pihenni, hiszen egy fenyőkkel körülvett villáról van szó, amelyben mindössze 4 apartman található, így nagy nyüzsgésre sem kell számítani.

A Residenza Acapulco ugyanakkor egy nagyobb létesítmény mindössze 50 méterre a tengerparttól, saját medencékkel és lifttel is rendelkezik, s négy különböző fajta, tágas, modern apartmanból választhattok!

E lista persze korántsem teljes, számtalan további apartmant találtok az Alkuponon, ezért, ha az olasz tengerpartra készültök idén, mindenképpen böngésszétek át a bibionei kínálatunkat!