Természetesen a legfontosabb hazai programok sem maradhatnak ki az Alkupon kínálatából, több hazai és külföldi fesztiválra, karneválra és érdekes eseményre is eljuthattok velünk! Mutatjuk a heti kedvenceinket!

15530750969606A Tihanyi Levendulafesztivál

A Balaton-felvidék minden nyár elején lilába borul, ekkor virágzik ugyanis a levendula, amely az utóbbi években hihetetlen népszerűségre tett szert. Kézműves kozmetikumok, szörpök, lekvárok, szappanok készülnek ebből a csodás virágból, amiből most Te is gyűjthetsz a Tihanyi Levendulafesztiválon, ráadásul az északi part legszebb városát is felfedezheted!

 

Török riviéra

Itt az ideje lefoglalni az idei nyaralást a török riviérára, mert a legjobb helyek és szállodák gyorsan betelnek! Kínálatunkban rengeteg török nyaralást találtok, mi most Antalyát emelnénk ki, amely a török riviéra legnagyobb városa! Jellemzőek az ötcsillagos, all inclusive ellátást kínáló kiváló szállodák. Antalya egyik híres, az ókorból származó látványossága a Hadrianus kapu, mely Kr. e. 130-ban épült. A települést a Taurus lenyűgöző hegyvonulatai ölelik körül. A város peremén fekvő magasabb szállodák ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a mélykék tengerre. Az óváros oszmán házai között, a bazárban és a kikötőben barangolva izgalmas napot tölthetünk el.

15048592272304Készíts saját szappant!

Ha biztosra akarsz menni szappanjaid összetételét illetően, akkor jobban teszed, ha magad készíted el őket. Ebben segít Neked a Viki Tanoda egy négyórás workshoppal, ahol elsajátíthatod a szappankészítés fortélyait! Elkészítheted életed első kecsketejes szappanját, ami tele van Q10-zel és E-vitaminnal, s amelyet kiszáradást követően hazavihetsz és akár ajándékozhatsz belőle barátaidnak is. Otthon pedig továbbfejlesztheted a szappanokat, akár a Tihanyból szerzett levendulával!

 

 

 

15528953342932

Halas finomságok

Ha szeretitek a finom halacskákat, nevezzetek be egy kétszemélyes Némó tálra a budai Trio Lord Étteremben, most nagy kedvezménnyel! Ráadásul a hal nemcsak finom, de egészséges is, a lazac steak és a tengeri halfilé rengeteg vitaminnal és fontos tápanyaggal rendelkezik. De lesz a tálon csirke is, ha esetleg csak egyikőtök van oda a halételekért!