Csoki vagy játék helyett szerezzetek közös családi élményeket gyereknapkor! Természetesen az Alkuponnál erre is van ötletünk!

15519652432651Pandák a bécsi állatkertben

A kínai óriáspandák csak nagyon kevés állatkertben találhatók meg, de szerencsére nekünk nem kell messzire mennünk, ha látni szeretnénk őket! A Schönbrunni Állatkertben a pandák mellett láthatunk oroszlánfókákat, afrikai elefántokat és koalát is. Részesei lehetünk az etetésüknek is, majd felfedezhetjük a hatalmas területen elhelyezkedő többi ismert és kevésbé ismert állatfajt! Az út során még meglátogatjátok a Heindl Csokigyárat, amit a lurkók biztosan imádni fognak!

Pancsolás és tevegelés a Balatonnál

Bár a nyárra még várni kell egy kicsit, a Balaton tavasszal is kiváló választás! Különösen Siófok, ahol a pazar Galérius Élményfürdő kínál felhőtlen szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Balatonon még hajókázhattok is, kirándulhattok a tó körüli mesés tájakon, a Bella Állatparkban pedig akár egy teve hátára is felpattanhattok!

15517783063093Tavaszváró mulatság

Hol van már a tavalyi hó? címmel mutatja be retró tavaszváró műsorát a Pódium Színház! Vége a télnek, ami bár nagyon szép (és jó hideg), de alig várjuk, hogy bimbózzanak végre a virágok (akárcsak a nők)… Egy igazi fergeteges show-műsor, amelyben musical dallamok, filmslágerek, retró kabaréjelenetek hangzanak el! A szórakozás garantált!

Csábító pillantások

Ha nem szereted a műszempillát, egy szakszerű festéssel akkor is dús pillákkal hódíthatsz! Szempilláid csábos tekintetet kölcsönöznek Neked, szemöldököd pedig keretet ad szemednek, ezért fontos, hogy csinosan tartsd őket! A Varázsház Szépségszalonban most szempilla- és szemöldökfestésen vehetsz részt, ráadásként pedig egy frissítő pakolást is kapsz!

15517012255223Profi fotók a családi albumba

Vegyetek részt egy izgalmas műtermi fotózáson, professzionális körülmények között a Blende Fotó Budapest – gabor* photography jóvoltából! Választhatjátok a műtermet, de a jó időben akár a szabadtéri helyszínek is szóba jöhetnek már. Átöltözési lehetőséggel, kb. 100 darab digitális és 16 retusált fotóval a profi fotózás akár ajándéknak is nagyszerű! Az élmény örökre emlékezetes marad, s nemcsak az elkészült képek formájában!