Ha csak rövidebb időre tudsz eljönni a munkából vagy több helyet szeretnél felkeresni, akkor van egy tippünk. Sőt, nem is egy, hanem 249. S ez a szám napról napra egyre nagyobb!

letoltesA buszos utazásokban az a jó, hogy akár szállás nélkül, egy nap alatt is mesés tájakra, hangulatos városkákba juthatsz el, ahol rengeteg élményben lehet részed! Ha a vakációt nem úgy képzeled, hogy egy héten át csak strandolsz a tengerparton (ami egyébként szintén remek szórakozás), akkor válassz nagy kedvezménnyel a buszos utazásaink közül! Sok kirándulást eleve hosszú hétvégékre terveznek, de siess, mert ezek a helyek fogynak a leggyorsabban! Mutatjuk a kedvenceinket a teljesség igénye nélkül!

Pünkösd az Alpokban

Az Alpok a nyári hónapokban is gyönyörű, olyan zöld réteket, kék eget és kristálytiszta tavakat, hegyi patakokat és friss levegőt találsz, amit sehol máshol! A pünkösdi hosszú hétvégén most Te is felkerekedhetsz az ausztriai Alpokba, meglátogathatod egyebek mellett a lenyűgöző Krimml-vízesést vagy a bájos Hallstatt városkáját, amely egy csodás tó partjára épült.

15223069879782Erdély kincsei

Vegyél részt egy nagy erdélyi körutazáson, amelynek során ellátogathatsz Kolozsvárra, a Szent Anna-tóhoz és más mesés tájakra, városokba. Megismerkedhetsz az egykor Magyarországhoz tartozó vidék gazdag történelmével és kulturális értékeivel, s még egy autentikus csángó vacsorán is falatozhatsz!

A Plitvicei-tavak

Ha épp csak egy napod van, de útra kelnél, akkor javasoljuk a varázslatos Plitvicei-tavakat! A Plitvicei Nemzeti Park Európa egyik legszebb természeti látványossága, tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok otthona, amit egyszer mindenkinek látnia kell!

15512773264140Az észak-olasz tóvidék

Kevés szebb tájat ismerünk Európában, mint Olaszország északi része, különösen a tavak vidéke, ahol gyönyörű tájak és történelmi városkák váltják egymást. Heteket is el lehetne tölteni itt, de 8 nap alatt busszal is rengeteg látnivalóhoz el tudtok jutni. A teljesség igénye nélkül, sétálhattok a romantikus Veronában, Padovában, a Garda-tó és a Comói-tó környékén, az élmény garantáltan felejthetetlen lesz!

Úti cél: Európa

Hosszasan sorolhatnánk még, milyen szép és izgalmas helyekre juthattok el Európán belül busszal, de inkább azt javasoljuk, böngésszétek át Ti a kínálatot! Megtaláljátok az exkluzív francia riviérát, felkerekedhettek húsvétkor Korzikára, megcsodálhatjátok a holland tulipánokat, s természetesen Velence sem maradhat ki a sorból! Buszra fel!