Szuper szállásokkal, utazásokkal és szépségszolgáltatásokkal bővültünk az elmúlt héten, de természetesen a gyerekekről sem feledkeztünk meg! Mutatjuk a heti kedvenceinket!

15522905344577Hív a természet!

A Pilis legmagasabb csúcsa, a fantasztikus panorámával rendelkező Dobogókő Budapesttől könnyen elérhető távolságban található, ugyanakkor elég messze van a nagyváros minden zajától. A hegység gyönyörű erdejében turistautak sokasága bújik meg, amelyek bejárása minden évszakban páratlan élménnyel kecsegtet. A természeti látnivalók megtekintésén túl azonban tengernyi élményprogram lehetősége is adott ezen a szépséges vidéken a Platán Panzió jóvoltából!

Észak Velencéje

A svéd főváros, Stockholm a skandináv városokhoz hasonlóan nagyon barátságos és hangulatos, s most Te is felfedezheted! Színes házak az óvárosban, az impozáns Királyi Palota, és a világ legnagyobb IKEA áruháza várja a látogatókat! Érdemes sétálni a hatalmas zöld területeken is, mint a Királyi Nemzeti Városi Park!

15520426205489Balayage melír

Természetes napszítta hatású frizurát szeretnél már tavasszal is? A balayage festés esetén az ombréhoz hasonlóan a napszítta hatás elérése a cél, de mivel itt nem használnak fóliacsíkokat, az eredmény sokkal természetesebb lesz! Tökéletes színátmenetek, varázslatos színek, egy jól sikerült balayage festés után mindenki azt kérdezi majd Tőled, melyik tengerparton nyaraltál?

Klasszikus kavitáció

A kavitációs és a rádiófrekvenciás zsírbontó eljárások már régóta a legkedveltebb kezelések között szerepelnek, vagyis bizonyítottan működnek. Segítségükkel célzottan szabadulhatsz meg a lerakódott zsírpárnácskáktól, onnan is, ahonnan diétával vagy edzéssel sem sikerült. A gépi nyirokmasszázs pedig tökéletes kiegészítő kezelés, hiszen felpörgeti a keringési folyamatokat, így a lebontott zsír könnyebben és gyorsabban tud távozni a szervezetedből. Készülj a strandszezonra már most a Princess Beauty szalonban!

Állati ki mit nem tud!?

Az állatok a tehetségkutató versenyen megmutatják, ki is az erdő igazi sztárzenésze. A szavazás a gyerekek segítségével történik, akik együtt táncolhatnak az erdei fellépőkkel. A műsor fellépői: Pösze Egér, BéKamilla, a Gyáva Oroszlán, PillaPillangó, Kukac Kázmér és még sokan mások! A műsor sztárvendége Vuk, a kis róka. Tartsatok velünk! Tartsatok a Pódium Színház művészeivel erre a felejthetetlen kalandra!

15523168032930Titkok Tálja a Trióban

Szuper finomságok várnak Rátok a budai Trio Lord Étteremben, ahol a kétszemélyes Titkok Tálján cordon bleu, rántott sajt, rántott szelet és cigánypecsenye várja, hogy elfogyasszátok. A hab a tortán pedig az ajándék desszert, amit a somlói, tiramisu, gesztenyepüré hármasból választhattok ki. Sétáljatok egy kellemeset a budai oldalon, így nagyobb lesz az étvágyatok!