Ha az aktív vakáció híve vagy, s a tengerparti lazítás helyett inkább kirándulnál vagy nyakadba vennéd a várost, s egyik helyszínről a másikra járnál, remek körutazásokat tudunk ajánlani Neked! A körutazásban az a jó, hogy különféle tájakon és városokban kalandozhatsz, számtalan élményt átélhetsz, ráadásul a szervezés sem Téged terhel! Mutatjuk a kedvenceinket, de javasoljuk, böngésszétek át a teljes kínálatot!

15524010955789Irány Spanyolország!

Spanyolország déli része igazi mediterrán paradicsom! Ez a 8 napos körutazás Madridból, a királyi fővárosból indul, s érinti Segoviát, a La Mancha vidékét, Granadát, Malagát, s a hihetetlenül szép és izgalmas, kulturális és történelmi emlékekben is oly gazdag Sevillát, Andalúzia fővárosát. Persze azért egy kis tengerparti pihenés is belefér a programba Costa Braván!

A barátságos Skandinávia

Hűvösebb vidékre is ellátogathatunk, de ez a hűvösség csak a hőmérsékletre vonatkozik, az emberek a skandináv országokban különösen kedvesek és barátságosak, ami nem csoda, hiszen a legtöbb felmérés szerint arrafelé élnek a legboldogabb emberek. Egy 12 napos körutazáson most Te is átélheted a skandináv vendégszeretetet, hiszen vár Stockholm, Oslo, a fjordok, Bergen, Koppenhága, és még megannyi csoda!

15511824284560Az olasz tóvidék

Röviden: kihagyhatatlan! Az észak-olaszországi tóvidék káprázatosan gyönyörű, mesébe illő tájakkal, kedves olaszokkal és bűbájos, középkori hangulatot árasztó kisvárosokkal! Ebbe az 5 napos buszos körutazásba belefér a Garda-tó és a Comói-tó meglátogatása, sőt, Milánóban is tehetsz egy sétát, s még egy svájci csokigyárba is átruccantok majd. Nyári és őszi időpontok közül választhatsz, s ne aggódj, ha esetleg a nyáriakról lemaradnál, ez a táj ősszel is varázslatos, s az idő is kellemes!

A Balkán kincsei

Lehet, hogy elsőre nem gondolnánk egy balkáni kirándulásra, amikor a körutazásunk úti célját keressük, de érdemes belevágni ebbe a 10 napos kalandba, amely Albánia és Macedónia kincseihez vezet! A kincseket akár szó szerint is érthetjük, hiszen a balkáni országok kulturális és történelmi értékekben igencsak bővelkednek, a helyiek szívéjesen fogadják a látogatókat, a gasztronómiai különlegességek pedig mindenkit lenyűgöznek. S akkor az Adriáról még nem is beszéltünk!

15530697055891Az egzotikus India

Egy merőben más jellegű körutazást is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amely Indiába kalauzolja el a kalandvágyó turistákat! India egy különös világ, csodálatos tájakkal, nyüzsgő, hatalmas városokkal, a miénktől merőben eltérő kultúrával és szokásokkal. A rendkívül gazdag történelem, a vallási hagyományok és a jellegzetes gasztronómia mindenképp megér egy látogatást az olyan városokban, mint Delhi, Jaipur vagy épp Mumbai!

Ne feledjétek, ez csak egy kis ízelítő volt, e sorok írásakor 253 körutazás található a kínálatunkban, s ez a szám csak növekszik! Ha kalandos útra, színes élményekre vágytok, nevezzetek be valamelyik izgalmas körutazásunkra!