Decemberre több olyan élményt is hoztunk nektek, amelyekkel eddig nem találkozhattatok itt az Alkuponon! Akár Mikulásra is ajándékozhatjátok őket, hiszen egyre többen adnak ilyenkor is élményt ajándékba, s amit ajánlunk Nektek, annak a gyerekek is örülni fognak! Persze, azért a csokit se felejtsétek el!

my-god-amazing-stimulation-movie-5d-motion5D Mozi és Tükörlabirintus

Az 5D mozi egy olyan attrakció, amely hihetetlenül valósághű! Itt igazán beleélheted magad abba, amit lát! S hogy mi is ez pontosan? Nos, mozog a széked, fúj a szél, érintéseket is érezhetsz, vízpermet fokozhatja a hangulatot, a 3D szemüveg segítségével pedig minden életre kel a vásznon!

Összesen 83 darab 5D film közül válogathattok a legkülönfélébb műfajokban, van itt mese, kaland, sci-fi, thriller, horror, ráadásul különböző időtartamban, a leghosszabb film immár 12 perces!

Sőt, akik már voltak, azok is nevezzenek be újra, mert a 83 film közül 73 újdonság (látványosabbak, élménydúsabbak), 10 filmet a kisgyermekek kedvéért tartottak meg a kínálatban.

A másik kaland, a Félelem útvesztője, ahol végtelen folyosók, zsákutcák, saját tükörképeid várnak mindenhol, és még ki tudja, mik vagy kik! A tükröktől teljesen elveszíted tájékozódó képességed, nem tudod, mi valóság és mi csak tükörkép. A Tükörlabirintus az érzékszervek becsapására lett tervezve, neked pedig meg kell találnod a kijáratot úgy, hogy közben váratlan hatások sora vár! Különböző effektek kerültek beépítésre, ami izgalmasabbá teszi a bent létet! Három fokozat közül választhattok, ezek közül egy a kisgyermekek számára is élmény!

15438391345055Irány Thaiföld

Egy picivel nagyobb lélegzetű kaland a thaiföldi nyaralás, de egyrészt Alkuponnal olcsóbb, másrészt ár-érték arányban kiváló választás! Phuket Thaföld legnagyobb és legnépszerűbb szigete, ahová évről évre rengeteg turista érkezik. Nem is csoda, hiszen kiváló időjárás, kristálytiszta tenger, gazdag növény- és állatvilág, valamint lenyűgöző tájak várják az idelátogatókat!

Azonban nemcsak a strandolásra lesz lehetőségeteket az utazás során, hiszen két éjszakát eltölthettek Bangkokban is, amely egy igazán nyüzsgő, vibráló metropolisz rengeteg látnivalóval és élménnyel!

Március 15. Pannonhalma mellett

Érdemes jó előre megtervezni a jövő évi pihenéseket, mert az utolsó pillanatban már nehéz jó döntést hozni. Ha a március 15-i ünnepi hétvégére kerestek programot, ajánljuk Nektek a Sokoró Fogadót Sokorópátkán! A családias fogadó a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet közvetlen szomszédságában lévő Sokorói dombok között rejtőzik egy 10 hektáros park központjában, Sokorópátka mellett. A csodás természeti környezet, a tiszta levegő már önmagában is vonzerőt jelent, ám ha ez mégse lenne elég, a panzió teljes körű szolgáltatásaival biztosítja kényelmedet!

15433241077740Klasszikus +D műszempilla

Ennek az eljárásnak a lényege, hogy egy saját pillára egy plusz pilla kerül, ami igazán varázslatos, ugyanakkor természetes hatású műszempillát eredményez! A Beauty Barban tapasztalt szakemberek minőségi alapanyagok felhasználásával készítenek Neked fantasztikus szempillát, nem is lesz más dolgod, mint bezsebelni a bókokat!