Igazi csemegével és különlegességgel jelentkezünk az autósportok szerelmeseinek! Alkuponnal most eljuthattok az Abu Dhabiban megrendezésre kerülő Forma 1-es futamra, ahol szurkolhattok kedvenceteknek! De kirándulhattok velünk a káprázatos Sorrentói-félszigetre és készíthettek natúr kozmetikumokat is a Viki Tanodában! Mindezt természetesen Alkupon-kedvezménnyel!

15308867349158Etihad-csomag szuper élményekkel

A bevezetőben is említett Abu Dhabiba szóló utazás rengeteg kalanddal kecsegtet! A csomag fő része természetesen a Forma 1-es futam, de világsztárok koncertjére is kapsz belépőt, valamint egy szuper vízi vidámparkban és a Warner Bros. tematikus parkjában is felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz. Az utazás november végén lesz, amikor itthon már igencsak hűvös van, Abu Dhabiban azonban verőfényes napsütés vár!

A színes házak félszigete

A Dél-Olaszországban található Sorrentói-félsziget Európa egyik leghíresebb és legfestőibb nyaralóhelye. A természeti szépsége és gazdag kulturális öröksége révén közkedvelt tengerparti üdülőparadicsom kiváló lehetőséget kínál a fürdőzésre, lazításra és a környék megismerésére. Már messziről felismerhető a szemkápráztatóan színes házairól, amelyek a meredek domboldalban épültek.

Ne habozz, nyaralj Te is ezen a különleges helyen! Most mindehhez az utazást biztosítja csomagod, és extra kényelmi szolgáltatásként tranzitszállások is rendelkezésedre állnak az oda- és visszaúton. Meta-Sorrentóban pedig a Hotel Panorama kényelmét élvezheted, ami egy négycsillagos szálloda, rendelkezik egy hatalmas panorámaterasszal, szobái 2-3-ágyasok.

Belvárosi masszázs

Egy kis felfrissülés mindenkinek jár! Egy kiadós hátmasszázs segít ellazítani a fáradt, letapadt izmokat, ami különösen jóleső, ha sokat ülsz a számítógép előtt, mert ilyenkor általában elfeledkezik az ember a helyes testtartásról. A hát teljes területének, a nyak és a vállöv alapos átmasszírozása mellett a nyaki, lapocka körüli, váll (csuklyás izom) izomzat nyújtásával, ízületek kimozgatásával válik teljessé a kezelés a belvárosi Csernek Szalonban. A masszázs ellazítja a feszült izmokat, egyúttal megnyugtatja az idegrendszert, amely így előidézi a test lelassulását. A kezelés segíti az energiaáramlást, fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, az idegrendszert, enyhíti az álmatlanságot.

14945927967482Készítsd el saját szappanod, tusfürdődet

Ha 100%-ban szeretnéd tudni, miből készült a szappanod, tusfürdőd, samponod, akkor magadnak kell őket elkészítened. Alkuponnal most erre is lehetőséged lesz a Viki Tanodában, ahol természetes alapanyagokból készíthetsz kozmetikumokat. A saját magad által készített folyékony szappanokról, tusfürdőkről és hajsamponokról nem csak azt tudod biztosan, hogy mi kerül bele, de olyan kozmetikumot készíthetsz, amilyet csak szeretnél. Alapanyaga a bőrtápláló, antiallergén, öregedésgátló kecsketej lesz, amit a legváltozatosabb gyógynövényekkel és illóolajokkal gazdagíthatsz.