Velünk felfrissítheted ruhatáradat, kiegészítőid sorát! Márka oldalunkon találsz táskákat, karórákat, napszemüvegeket és további stílusos cuccokat!

stock_product_image_86968_344258635A Guess márkaneve egyet jelent a stílusos eleganciával, így napszemüvegüket választva nem lőhettek mellé. A nyári szikrázó napsütésben, amikor a nap káros sugarai különösen nagy veszélyt jelentenek, fontos, hogy gondoskodj szemeid megfelelő védelméről. A Guess napszemüvege nemcsak divatos, de az UV-védelmet is ellátja. Hordhatod a strandon vagy a városban sétálva, szuper kiegészítője lesz nyári ruhatáradnak!

Hatalmas kedvezménnyel lehet a Tiéd – vagy meglepheted vele gyermekedet is – Miss Piggy Disney karórája. Rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja stabilitását, a szíja pedig bőrből van, ami eleganciát is kölcsönöz a karórának.

 

stock_product_image_84964_421835115Természetesen a táskák sem maradhatnak ki a sorból, hiszen azokból sosem elég! Itt van mindjárt ez a Laura Biagiotti válltáska, amely tökéletes választás shoppingoláshoz, városnézéshez! Szintetikus bőrből készült stílusos táska, amely többféle ruhához, sportos vagy elegáns viselethez is kiváló.

A fentiek csak példák voltak hatalmas választékunkból! Válogass nagy kedvezménnyel ismert és kedvelt márkák közül, újítsd fel ruhatáradat vagy szerezz be szuper új kiegészítőket! S a legjobb, hogy most a legtöbb márkás terméket ingyenes szállítjuk házhoz!