Továbbra is rengeteg luxus tengerparti nyaralással tudunk Nektek szolgálni, amelyek Alkuponnal fantasztikus árérték aránnyal rendelkeznek! Ha Törökországba vagy Egyiptomba szeretnétek menni, de eddig drágának találtátok, most mindenképp nézzetek körül az utazás rovatunkban!

15244813834223Ötcsillagos nyaralás a Vörös-tengernél privát stranddal

Hurghada közelében, a népszerű és csodálatos Makadi-öbölben található az ötcsillagos Jaz Aquaviva***** hotel. A szálloda a hatalmas vízi paradicsom, a Makadi Water World mellett található, ahova térítésmentesen mehettek be, ha Alkuponnal utaztok. A szórakozásról animációs és sportprogramok is gondoskodnak. A hatalmas vízi park miatt elsősorban családoknak ajánlott hotelben központi és a’la carte éttermek (keleti, olasz – előzetes foglalás szükséges), szabadtéri, relax és gyermekmedencék találhatók; az ár egyébiránt all inclusive ellátást tartalmaz! A szálloda kb. 2,5 km-re fekszik a privát tengerparti szakaszától.

A gyönyörű, széles Makadi-öböl Hurghadától déli irányban, kb. 30 kilométerre terül el. Napsütötte strandjain nagyszerű időtöltés vár mindenkire! A kristálytiszta tenger, a csodálatos korallzátonyok és a vízi sportok széles skálája pedig aktív pihenésre buzdítanak!

Tökéletes alak a strandszezonra

Ha kifogástalanul szeretnél festeni például a Vörös-tenger partján, ajánljuk Neked az Alpha Spa System géppel történő karcsúsító, méregtelenítő és narancsbőr elleni kezelést a Relax Spa Szalon jóvoltából! Az Alpha Spa System a masszázs, a relaxáció és a szauna utánozhatatlan keveréke. Az Alpha Spa kezelés alatt folyamatosan vibrációs masszázst végez a gép és infraszaunaként melegíti át a testet. Először van egy felmelegítési fázis, majd az elért szinten, úgy 65- 68 Celsius fokon tartja a hőmérsékletet 30 percig. A kezelés közben zenét is hallgathatsz, a kezelés eredményeképpen pedig tested karcsúbb, bőröd tónusosabb és feszesebb lesz!

15093588467679Élményvezetés a legendás Hungaroringen is

Végül egy kihagyhatatlan kaland a sebesség és a benzingőz szerelmeseinek! Ha mindig is vonzott az autóversenyek világa, de más irányban haladt az életed, nem késő beteljesítened az álmodat! Egy 460 lóerős Audi S1-et vezethetsz a Kakucsringen, vagy akár a mára már legendás versenypályán, a Forma 1-nek is otthont adó Hungaroringen! Az Audi S1-et a rally-k királyának tartják, joggal, hiszen 460 lóerős és akár 260 km / órás sebességre képes! Próbáld ki ezt a fantasztikus járművet és legyél az egyike azon keveseknek, akik elmondhatják magukról, hogy vezették ezt a bivalyerős versenyautót!

Természetesen más autókat is választhatsz, a teljes kínálatot itt találod!