Készülj fel időben a strandszezonra, és ne utolsó pillanatban szerezd be a legfontosabb dolgokat.  Az Alkupon oldalán több száz strandolással kapcsolatos terméket találsz, hiszen nálunk is beindult a nyári terméközön. Matracok, napszemüvegek, hangszórók, napernyők, ruhák, hűtőtáskák és jobbnál-jobb utazások várnak. Nézd meg a kínálatot!

Veletek is megesett már, hogy többször kényelmetlen volt a talaj, hiába volt azon fű, vagy homok, mégsem érezted magad komfortosan? Lazuljatok el maximálisan és szerezzetek be egy speciális strandszőnyeget, amely vízálló és hordozható is, így akár napozás közben vándorolhatsz a parton. Mivel a nap káros sugarai elől is érdemes elbújni dél és négy óra között, ezért egy rendkívül praktikus, pop-up strandsátrat ajánlunk figyelmedbe, amelyen egy óriási ,árnyékot adó fedél rész van, az oldalán hálóval, hogy a szellőzés tökéletes legyen.  A kerti partik lehengerlő kelléke lehet a fantasztikus párakapu, amely hűsítő párát fúj a kánikulától szenvedő vendégekre.

A gyerekeket sem hagytuk ki a sorból, mivel rengeteg remek termékkel készültünk, amelyek között megtalálható a Bolondos dallamok figuráival ellátott strandtörölköző, kislányos gumilabda, de Hupikék Törpikés hűtőtáska, amelyben a pici harapnivalói is kényelmesen elférnek majd. Természetesen családi strandjáték szettekre is lecsaphattok, így vidáman játszhattok majd a horvát tengerparton vagy a napsütötte olasz paradicsomban is.