Az Alkupon oldalunk új köntösbe öltözött, hiszen célunk az, hogy minden vásárló igényét kielégítsük, és nem utolsósorban egy felhasználóbarát, könnyen kezelhető felületet biztosítsunk, amelyen egyszerű a böngészés. Ennek jegyében, a Groupn design-ját követve átalakítottuk oldalunkat, megkönnyítetve a vásárlás folyamatát.

A jól bevált kék-fehér alapú színvilág természetesen megmaradt, ám a felületen történő keresés hatványozottan gördülékenyebb, mint korábban volt.  A userbarát oldalon gond nélkül átlátod a kuponokat illetve a menüpontokat is, legyen szó termékről, utazásról vagy akár szolgáltatásról. Kényelmesen keresgélheted kedvenc kuponjaid, anélkül, hogy számtalan kattintásba kellene kezdened.

Legfrissebb akcióinkat egyből a főoldal tetején találod meg. Például az utazás menüpontra kattintva egyszerűen átláthatod az aktuális üdüléseket, a bal oldalsó sávban pedig könnyedén kiválaszthatod, hogy éppen milyen kalandra vágysz -wellness, élményfürdő, repülős út stb.-, de természetesen ez a többi témakörnél is hasonlóan működik. A jobb felső sarokban a nézeten is változtathatsz, listás illetve normál stílus közül, hogy jobban keresgélhess az adott szolgáltatások között.