Pár hét és beköszönt az év egyik legnemesebb ünnepe, ami nem más, mint az anyák napja. E csodás nap múltja egészen az Egyesült Államokig nyúlik vissza, hiszen a polgárháborúban teljesítő asszonyok tiszteletére jött létre. Hazánkban május első vasárnapjára esik anyák napja és majdnem egy évszázada, 1925 óta tartják. Ilyenkor kedves szavakkal, ajándékokkal árasztjuk el imádott édesanyánkat, nagyszüleinket, hogy megköszönjük nekik eddigi fáradozásaikat és kimutassuk szeretetünket.

Ahhoz, hogy ez az ünnep ne legyen elcsépelt, és valami hasznos, vagy szép ajándékkal tudjunk előrukkolni, elhoztunk Neked egy-két ötletet! Induljon a sor Lady Gaga, Fame nevű parfümjével. A különleges illat nem megszokott módon készült, és nem is hasonlít a hagyományos parfümökhöz. A speciális keverési eljárásnak köszönhetően minden illatösszetevőt egyszerre érezhetünk, valamint az üvegcse fluid állagú, fekete folyadékot tartalmaz, ami már önmagában különleges. De a L’oreal triple active fresh hidratáló nappali arckrémmel sem lőhetsz mellé, ugyanis a krém tele van olyan jótékony vitaminokkal, mint C, E, vagy B5 vitamin, és alapvető ásványi anyagokkal is, mint a magnézium vagy kálcium.  Azonnal beszívódik és hosszú időn keresztül fiatalos külsőt kölcsönöz. Imádni fogja anyukád!

 

Természetesen az ékszerek sem maradnak ki a sorból. Paris Hilton charm órája egyszerűen mindenkit lenyűgöz. Az apó kristályos lógók elvarázsolnak majd, hát még anyukádat. Ráadásul nemcsak karkötő, hanem óra is. Bármely alkalomkor viselhető, így remek ajándék minden eseményre. A nagyik kedvence lehet a masszázsfunkciós infra lámpa, amely azonnal enyhíti a stresszes, görcsös fájdalmakat. Sőt serkenti a vérkeringést, növeli az oxigén és a fehérvérsejtek szintjét a vérben. A készülék ráadásul jótékony hatással bír a sebek, hegek gyógyulásában, de a ráncok csökkentése és a testi fájdalmak megszüntetése terén is.

Kísérd figyelemmel az Alkupon oldalát, mert jövő héttől minden nap fantasztikus anyák napi akciókkal találkozhatsz! Ne feledd! Ha az Alkuponnál most 9.990 Ft feletti terméket vásárolsz, akkor ingyenesen házhoz szállítják! Neked csak otthon kell várni a meglepit!