A visszaszámlálás elindult, hiszen kevesebb, mint egy hónap múlva húsvét. Jön a nyuszi, vagyis már úton van, és ezzel párhuzamosan a legjobb ajánlatok is terítéken vannak! Óriási kedvezményekkel szerezhetitek meg a sütéshez-főzéshez, ajándékozáshoz és az előkészületekhez szükséges dolgokat. Természetesen utazásokból sem lesz hiány!

A gyerekeknek többnyire az ajándékok és a süti jut eszükbe, ha húsvétról van szó. Ha pedig édesség akkor egy Taylor Eye sütemény szervírozó szettet mindenképpen be kell szerezned. Négy szebbnél-szebb szín közül választhatsz, ráadásul fantasztikus áron kaphatod meg az Alkuponnál. Kés, villa, olló gyerek kezébe nem való, ám az ünnepi sonka szeleteléséhez mégiscsak jól jönne egy éles eszköz. A rozsdamentes acél késkészlettel zökkenőmentesen vehetsz minden akadályt. A szettben egy szeletelő kést, egy hámozó kést és egy chef kést is találsz, amelyek mindegyike szilikon markolattal készült, a pengéjük pedig rozsdamentes acél, így biztosított a kitűnő vágási minőség és a hosszú élettartam is. Ha pedig imádod a parti hangulatot, akkor a Party Fun-tain világító koktél “szökőkutat” neked találták ki. Az eszköz felpumpálja az italt a legfelső részbe, majd onnan látványosan lecsobog, miközben a vendégek kedvükre töltögethetik a poharaikat. Így biztos, hogy az ünnepek mókásan fognak telni.

A gyerekekről sem felejtkeztünk meg, hiszen ilyenkor a csoki csomagok mellett, jól mutat egy-két hasznos ajándék is. A Dallas vízi kosárlabdaszett tökéletes kiegészítője lehet az esti fürdéseknek. Csak erősítsd oda a csempére a tapadókorongokat és már indulhat is a meccs! A két színes labdát igazi kihívás a kosárba juttatni, de ne aggódj, gyermekednek bőven lesz benne sikerélménye! Egy cuki plüss maci is osztatlan sikert arathat, ráadásul amihez egy pihe-puha takaró is tartozik, maga a mennyország lehet. Csak nehogy nálad maradjon végül! 🙂

Négy nap múlva, azaz kedden még több húsvéti ajánlattal jövünk, addig is szemezgessetek az aktuális Alkuponok közül!