Közeleg a nemzetközi nőnap, amit minden év március 8-án tartanak. Eredetileg munkásmozgalmi eredetű, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt. Manapság viszont virággal, csokival egy kedves kis ajándékkal illik kedveskedni.

Kényeztesd párodat fantasztikus meglepetésekkel és felejtsd el a szokásos virágcsokrokat. Itt van rögtön egy csúcs szuper Bourjois 3D Effect szájfény, amely nem ragad és ragyogó színt ad a szájnak. De egy vegyszermentes, bio nappali arckrém is tökéletes meglepi lehet, ha kedvesed megszállottja a természetes kozmetikumoknak. A krém egyedülálló receptje gondosan ki van egészítve modern, fiatalító Flora-esters fito komplexszel. A benne lévő rózsás varjúháj pedig serkenti a bőr sejtjeinek a megújulását, és megakadályozza a ráncok képződését is.

Ha mindenképpen a virágok híve vagy, akkor újíts egy kicsit, és szerezz be mondjuk egy hasznos fűszernövényt, vagy egy napelemes margaréta, tulipán vagy lepke formájú virágot, amelyet ha fény ér egyből mozogni kezd. A ragyogó ékszerekről se felejtkezz meg, ugyanis a nők egyik kedvence lehet egy strasszos fülbevaló, amely manapság oly sok sztár fülét díszíti.

Vegyük az irányt egy kicsit a ruhák felé. Egy nőnek sosem lehet elég cipellője, így biztosak vagyunk abban, hogy a Ti otthonotokban is találni jó néhány olyan cipőt, amelynek nincs helye. Ilyenkor érdemes beszerezni egy praktikus tárolót, amelybe akár 30 pár is elfér. Nagyon könnyen és gyorsan összeszerelhető, és ideális megoldás otthonra, irodába. De ha szeretnéd egy szuperszexi rózsaszín csipkés babydollban és bugyiban látni szerelmed, akkor csapj le erre az Alkuponra.