December utolsó napján, éjfélkor sokan fogadunk meg különböző dolgokat. Van, aki a káros szenvedélyétől szeretne megszabadulni, van, aki a felesleges zsírpárnáktól. Mégis legtöbben nagy hibákat követnek el, mikor mondjuk belekezdenek egy fogyókúrába, vagy valamilyen más jellegű átalakító/ leszoktató programba. Ám egy valami biztos: minden csupán fejben dől el, amiért kizárólag csak Te magad felelsz! Persze olykor jól jön egy kis löket is, egy-két bátorító szó. A legfontosabb, hogy a szemed előtt legyen a cél, és tudd, hogy mit – miért csinálsz! Mi pedig megadjuk a kezdő löketet, hogy könnyebben elindulj a rögös úton.

A leggyakoribb újévi fogadalmak közé tartozik a dohányzásról való leszokás, a fogyókúrázás, az egészséges táplálkozás, a családi összetartás erősítése és bizony az élet „élvezése” is! Ahhoz hogy könnyebben menjenek a fogadalmak, adunk néhány tippet, inspirációt, amely által gyorsabban elérheted a célod!

A dohányzásról való leszokás nem egyszerű dolog, de ha elhatározod magad, akkor sikerülhet! Tedd le most a cigit és szabadulj meg rossz szokásodtól! Szüntesd meg a dohányzás utáni vágyat és nem leszel többé a rossz szokás rabja. Ha már mindent kipróbáltál, de semmi  nem vált be, akkor itt az idő, hogy a biorezonanciás kezelésbe belevágj! Ezzel a módszerrel már tömegek szabadultak meg a nikotin függőségüktől. Miért ne szabadulnál meg Te is!?

A plusz kilóktól könnyedén megválhatsz, ha kipróbálod az X-body EMS trainert, amely minden izomcsoportot egységesen mozgat meg. Az X-body-val hatékonyan, könnyen és gyorsan érheted el a kívánt eredményt, hiszen a vibrációs tréner billegő és rezgő mozgása révén másodpercenkénti többszöri izomösszehúzódást vált ki tested minden részén. Ha egy kis alakformálásra vágysz a Flabélos kitűnő segítséget nyújt ebben. A gépezet billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan “ellen tart”. Így a tested úgy edz, hogy közben nem fárad el, de mégis hatékony munkát végez!

Végül, hogy ápoljuk a családi kapcsolatokat érdemes egy évben legalább egyszer vagy kétszer közös családi kiruccanást szervezni. Erre igazán ideális helyszín lehet a fürdőiről nevezetes Hajdúszoboszló, ahol a gyerekek is kellőképpen szórakozhatnak, még a felnőttek a szaunában, vagy jakuzziban pihennek. Ha a téli üdülés hívei vagytok, akkor látogassatok el a hófödte Semmeringre, ahol nemcsak síelni, és szánkózni lehet, de egy festői tájakon átívelő kisvasutazásra is lehetőség nyílik.