A Valentin nap a szerelem és a szeretet ünnepe, és bár sok hagyomány kering róla, mindegyik egy dologhoz köthető: hogy meglepjük szerelmünket egy aprócska meglepetéssel eme csodás napon. S ha nem lenne ötleted hozzá, hogy mivel is dobhatnád fel ezt a különleges februári napot, most adunk néhány inspirációt, hiszen az Alkupon külön erre az alkalomra válogatott össze jobbnál-jobb ajándékötleteket, szolgáltatásokat. Nyűgözd le kedvesed egy egyedi meglepetéssel!

Romantikus vacsora, wellness hétvége, ütős ajándékok! Ezek mind színesítik az Alkupon palettáját, ráadásul tematikusan is keresgélhetsz az ajánlatok között, így szűkítheted a kört ruházatra, ékszerre, wellness-re, színházra, vagy egyedi „páros” ajándékra is.

Ha költséghatékony, ám mégis nagyszerű ajándékkal lepnéd meg a szerelmed, ajánljuk figyelmedbe az egyedi fényképes bögrét, hűtőmágnest vagy szív alakú puzzle-t, ami garantáltan mosolyt csal a párod arcára. Ne feledjük azt sem, hogy egy hölgy számára tuti befutó lehet bármilyen ékszer, ha az úgy csillog, mint az égen a ragyogó csillagok. Erre a célra tökéletesen megfelel egy Swarowski kristályos ékszer szett, vagy egy klasszikus, több színben kapható kristály fülbevaló is.

A wellness hétvége is szuper ajándék lehet, ráadásul 14-e pont szombatra esik, így egy kis lazítás sosem árt a rohanó hétköznapokban. Erre tökéletes helyszín Zsámbék, amely Budapesttől csupán 1 órányi autóútra található. A Szépia Bio & Art Hotel**** a térség első számú 4 csillagos wellness és konferencia szállodája, a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki-medence központjában. Ha egy kicsit távolabbra merészkednétek ajánljuk figyelmetekbe a Pollushof Panziót, amely a Gerecse lábánál fekszik. Éjjel és nappal korlátlanul élvezhetitek a wellness- és fitnesz részleget, valamint a fürdőbelépő nyújtotta kalandokat!

Ha már itt tartunk, egy férfit a gyomrán keresztül lehet megfogni! De most ne te fáradozz, hanem vidd el szerelmed egy fantasztikus étterembe, és falatozzatok egy jót a belváros szívében, hiszen nincs is annál romantikusabb, mint a szerelem ünnepén a kedveseddel egy tálból csipegetni. A Bohémtanya Étterem Budapest centrumában, a Deák Ferenc tértől pár lépésre található. Olyan jellegzetes hazai ételeket kínál, mint a gulyásleves, a magyaros harcsahalászlé és a hortobágyi húsos palacsinta. A belvárosi Nádor Magyaros Borétteremben egy 2 személyes Lángoló kard tálat kóstolhattok meg, amelyen különböző nemes húskülönbségek és illatos zöldségek sorakoznak, és csak arra várnak, hogy jóízűen megegyétek őket. Szemezgessetek az Alkupon oldalán, és találjátok meg a legjobb ajándékot Valentin napra!