Bizonyára már Ti is heves karácsonyi lázban égtek, nem csoda, hiszen 12 nap múlva mennyei illatok és halk zeneszó lengi be a lakás minden szegletét. A karácsonyfát is díszbe öltöztetik, a gyerekek pedig lelkesen várják majd a Jézuska ajándékait. Igen ám, de mi van akkor, ha nincs még semmi ötleted a meglepetéseket illetően?

Pánikra semmi ok, nem kell kétségbe esni. Látogass el az Alkupon oldalára, és keress rá a „Karácsony” fülre, amely több mint 300 ajándékot rejt férjeknek, anyósoknak, testvéreknek, nagyszülőknek és gyerekeknek egyaránt. Jobbnál-jobb, minőségi tárgyak közül választhattok, amelyek között a legújabb kozmetikai csodaszereket, a legmodernebb távirányítós autót vagy éppen a legjobb relaxációs masszázsmatracot is megtalálod.

Tematikusan a bal oldalsó sávba kiválaszthatod, hogy milyen jellegű ajándékot keresel (tanfolyam, utazás, elektronika, gasztro stb.) illetve, hogy kinek szeretnél (férfi, nő, gyermek) örömet okozni. Ha december 17-ig megrendeled a terméket valamint egyúttal ki is fizeted, akkor 100%, hogy a fa alá kerül a szeretet ünnepén.  Ráadásul, ha nem szeretnéd személyesen átvenni a rendelésed, akkor az Alkupon termékeket most ingyenesen házhoz szállítjuk (ha szállítással kéred a terméket akkor a fizetés után az Alkupon kódot egyből be kel váltanod)! Jobb nem halogatni, és az utolsó pillanatokra hagyni a bevásárlást, hiszen abból nem sok jó szokott születni. Inkább ülj le már most a számítógép elé, és böngéssz a több száz vidám és értékes ajándék közül.

Ha az adott termék tetszik Neked, semmi mást nem kell tenned, csak kattints megveszem gombra, válaszd ki az általad legjobbnak vélt fizetési (Pay Pal, készpénz, utalás stb.), valamint átvételi (Pick Pack pont, Alkupon Bolt, futár) módot, és akár már másnap kezedben tarthatod a megrendelt árut.