Két ünnep között ideje egy kicsit magunkra és a családunkra koncentrálni. Elég volt már a lakmározásból, nézzünk egy kicsit körül, és találjuk meg a legjobb téli programot. Wellness, síelés, kirándulás, színház vagy éppen gyerekprogramok, azok amik a család összes tagját összehozhatják. Most egy kis válogatással készültünk Nektek, hogy a karácsony és szilveszter közötti időszakban se unatkozzatok!

Ha még nincsen gyermeketek, akkor ideje egy-két romantikus napot eltöltenetek Gyulán, a híres-neves történelmi városban. Amennyiben még nem jártatok itt, ideje, hogy megismerjétek a béke és a nyugalom szigetét! Ha pedig már jártatok erre, akkor itt a kiváló lehetőség, hogy visszatérjetek ebbe a romantikus sétányokkal teli, fantasztikus középkori várral, és egyedülálló gyógyvízzel, valamint wellness-részleggel rendelkező felejthetetlen élményt nyújtó városba! Fedezzétek fel Gyulát, és legyen egy nem mindennapi utazásban részetek!

A gyógyfürdőjéről híres Hévízen is kipihenhetitek az éves fáradalmakat. A világhírű Hévízi gyógyfürdőtől 2500 méterre található Hévíz Resort & Spa-ban most egy fantasztikus ajánlatnak köszönhetően mindent megkaphattok, ami egy varázslatos feltöltődéshez szükséges lehet. A kulináris élvezetekről az all inclusive ellátás gondoskodik, különleges finomságokkal, ízletes fogásokkal és kiváló italokkal. A testi és lelki örömöket a korlátlan wellnessel fokozhatjátok, amely a 100% ellazulást és a feltöltődést garantálja az újévre. Azt hiszem ennél több nem is kell egy év végi kiruccanáshoz.

Ha távolabbra merészkednétek, akkor Prága, a fények és a hidak városa kihagyhatatlan úti célnak számít. A cseh főváros nem véletlenül a turisták egyik legkedveltebb úti célja. Itt ugyanis egy olyan világba csöppenhetünk, amely azonnal magával ragad. Különösen igaz ez az Óvárosra, valamint a Várnegyedre, amelyek szinte a múltba repítenek. A két helyszínt egy fantasztikus állapotban megőrzött középkori kőhíd, a Károly-híd köti össze, amelyen a mai napig csakis a gyalogosforgalom engedélyezett.  Vigyetek színt a kapcsolatotokba és fedezzétek fel Prágát közösen!

A legjobb program lehet minden gyerek és felnőtt számára a “Kockabirodalom – Építsd meg az álmaid!” című kiállítás. Élmények, kalandok és sok-sok nevetés, ami felejthetetlenné teszi az év végét! Ha gyermeked szereti a Legókat és meglepnéd egy különleges élménnyel , akkor irány a VAM Design Center. A kiállítás fondorlatos történetek, izgalmas kísérletek és építőkocka modellek építésével vezet be a tudomány, technika, technológia, művészet és matematika világába. A mai kor gyerekei a technológia világában nőnek fel; a legújabb szerkentyűk az életük részét képezik. Ez a kiállítás lépést tart az idővel! A legkorszerűbb technológiát hozza el: iPadeken tanulhatnak a gyerekek. Lenyűgöző technikai videókat nézhetnek meg, melyeket speciálisan nekik készítettek.