Te is karácsonyi lázban égsz, de nem szereted a bevásárlóközpontok zsúfolt sorait? Szeretnél olcsón, jó minőségű ajándékokat vásárolni, egyszerűen a gép előtt ülve? Akkor ne habozz, látogass el az www.alkupon.hu oldalra, és válogass több száz ajándék közül. Mostantól minden nap új ünnepi termékekkel vár Téged az Alkupon Karácsonyi Vására, ahol férfiak és nők is megtalálhatják a számukra ideális ajándékot. Szerezd be kényelmesen az egész családnak a „fa alá valót”, és várd otthon, stresszmentesen a Jézuskát!

Legjobb ajándékok az Alkuponnál

Ha nincs ötleted, mi segítünk! Az oldalon külön tematizálva választhatod ki férjednek, anyósodnak, gyermekednek vagy akár legjobb barátnődnek a karácsonyi ajándékot. És hogy milyen csábító ajánlatokkal találkozhatsz? Most mutatunk Nektek néhányat!

Ha sejtelmed sincs arról, hogy mit vegyél a legjobb barátnődnek, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a téli mintás harisnyát, ami azon túl, hogy jó meleg, még trendi is. De egy bőrhatású, bélelt leggings is kiváló választás, ugyanis a szexi fekete sosem megy ki a divatból. Anyósodra is gondoltunk, hiszen ezzel a Mamma’s Cooker Pro elektromos főzőedénnyel nem foghatsz mellé. Ez az edény új szintre emeli a főzést, hiszen mikroszámítógépes vezérlésű és 10 gyárilag beállított programjával tökéletes ételeket készíthetők vele. Ráadásul a főzés során az ételek magukban tartják a tápanyagokat, így sokkal egészségesebb harapnivalókat készíthetünk benne. De egy szénacél tésztakészítő géppel sem lőhetsz mellé. Kilenc különböző tésztaszélességet vág, sőt 2 vágóbetéttel látták el, átrakható hajtókarral, hogy használata egyszerű legyen. Ha inkább egy igazi bőrtáskával lepnéd meg a kedves anyóst, akkor válaszd ezt a különleges Carla Ferreri cipzáras nagytáskát!

A pasikra is gondoltunk, hiszen több elektronikai felszerelést is találhattok az Alkupon oldalán. Az univerzális autós nanopaddal nem fog többé csúszkálni a barátod mobilja, GPS-e vagy éppen tabletje. De egy Carrera Luxus Masszázsmatrac is tökéletes ajándék lehet, akár a párodnak, akár az apósodnak, hiszen az eszköz 3 erősségben képes az elfáradt izomzatot masszírozni. Ha édesapád borrajongó, akkor ez a díszdobozos 4 részes bor szett, vagy akár ez az Elsass exkluzív készlet nagyszerű örömet fog neki okozni. Komplett családi meglepetésnek is pompás lehet ez a 72 darabos Hoffmayer evőeszköz készlet, vagy akár ez 30 darabos, minőségi kerámia étkészlet, amelyek mind hosszú távú értéket képviselnek!

A gyerekekre is gondoltunk, ugyanis a Micimackós falmatricák mellett, Disney-s játékokat, plüssöket, 3 D-s puzzlet, világítós plüssteknőst, és a mostanság nagyon trendi gumikarkötő szettet is találni a shop-ban! Térj be hozzánk, és válogass a jobbnál-jobb ajándékok közül!

Ráadásul, ha most 7.990 Ft felett vásárolsz az Alkuponnál, akkor INGYENESEN kiszállítják az általad választott terméket (az ország egész terülten). Kérheted Pick Pack Pontra is, de házhoz is mennek, ha számodra az a praktikusabb. Sőt még személyesen is átveheted a belvárosi Alkupon Boltban (1066 Budapest, Teréz krt. 8.), ahol hosszabb nyitva tartással várnak, hétköznap (10:00-19:00 óráig) és szombaton (10:00-14:00 óráig) egyaránt!