Ahogy már a korábbiakban megszokhattátok, rendszeresen jelentkezünk újdonságokkal, apróbb változtatásokkal, hogy a folyamatos fejlődés érdekében még átláthatóbbá, egyszerűbbé és felhasználóbarátabbá tegyük az Alkupon kezelőfelületét. Ennek eleget téve ismét eszközöltünk néhány apró változtatást.

Az alkuponkod.hu oldal segítségével most a vásárlás után megkapott kuponodon lévő alkuponkód és titkos kód beírásával megkönnyítheted Pick Pack Pontos és Futárszolgálattal történő szállításaidat.

Kísérd végig a folyamatot a vásárlás kezdetétől a beváltásig és könnyítsd meg rendeléseid kézhezvételét!

1. lépés: Válaszd ki az adott terméket, majd a “MEGVESZEM” gombra kattintva indítsd el a vásárlási folyamatot!

2. lépés: Jelöld be a megrendelni kívánt termék mennyiségét, majd válaszd ki a szállítási módot! Ugyanitt bejelölheted a fizetési módot, illetve a “MEGERŐSÍTÉS  ÉS FIZETÉS” gomb megnyomása után továbbléphetsz a vásárlási folyamatban!

3. lépés: Banki fizetésnél az oldal azonnal átirányít saját bankfiókodba, majd az összeg befizetése után az Alkupon visszaigazolást küld a sikeres tranzakciódról!

4. lépés: Az Alkupon “FIÓKOM” menüpontja alatt megtalálod a már megvásárolt kuponodat, a Letöltés/Nyomtatás gombokra kattintva megtekintheted/kinyomtathatod terméked kuponját!

5. lépés: A kuponon fentebb feltüntetett Alkupon szám és a lentebb megtalálható Alkupon titkos kód szükséges az alkuponkod.hu használatához!

6. lépés: Lépj be az alkuponkod.hu oldalra és írd be a kuponodon feltüntetett Alkupon kódot, valamint az Alkupon titkos kódot. Ha ezzel megvagy, nyomd meg a “TOVÁBB” gombot és folytasd a folyamatot!

7. lépés: A szállítási cím, illetve a Pick Pack Pont átvételi hely beállítását követően már csupán annyi a teendőd, hogy elfogadd a szerződési feltételeket, majd a “BEVÁLTOM A KUPONT” fülre kattintva a folyamatot sikeresen lezárd! 

Jó böngészést és kellemes vásárlást kívánunk minden kedves kuponosunknak! 🙂