Mi az Alkupon?

Alkupon = Alku + Kupon.
Az Alkupon közösségi vásárlással foglalkozó, online kuponokat értékesítő weboldal. A feladatmegosztás egyszerű. Mi lealkudjuk a szolgáltatókkal, és neked már csak élvezned kell a megszerzett kedvezményeket. Az Alkupon garantáltan minőségi, ütős kuponokat találsz. Minimum 50% kedvezménnyel járhatsz éttermekbe, wellness programokra, megvásárolhatsz utazásokat és még sok egyéb nagyszerű élményt. Mi álmok valóra váltásával foglalkozunk! Sok kiváló kupon vár még gazdára, csatlakozz Te is az Alkupon közösségéhez!

Jó, de mi az online kupon egyáltalán?
Az online kupon egy egészen újszerű lehetőség, hogy magas, akár 50-90%-os kedvezményekkel vásárolj. A közösségi vásárlással foglalkozó oldalakon a szolgáltatók limitált ideig óriási engedménnyel kínálják termékeiket vagy szolgáltatásikat, így új vevőkre és reklámra tesznek szert. A közösségi vásárlás új értelemmel töltötte meg a kuponozás fogalmát, mely igazi áttörés a kereskedelemben. A kuponos oldalak nem találnak ki új dolgokat, csak elérhetőve teszik, amire mindig is vágytál.

Hogyan működik az Alkupon?
Látogass el a www.alkupon.hu weboldalra. Találd meg azt az ajánlatot, emi a legjobban érdekel. Ha nem akarsz folyton keresgélni, semmi gond! Ha feliratkozol a hírlevélre, akkor nem maradsz le egy jó lehetőségről, tuti kuponról sem! Ha megtaláltad, akkor kattints a “Megveszem” gombra, jelentkezz be (vagy regisztrálj), és fizesd ki a kupont. Ezt megteheted online bankon, PayPal fizetési rendszeren keresztül, vagy banki átutalással. Végül nyomtasd ki a kuponod, és élvezd az általa biztosított előnyöket!

Közösségi lény vagy?
Akkor szeretettel várunk a közösségi médiában is!
Facebook: http://www.facebook.com/alkupon.hu
Google+: https://plus.google.com/107217059617449576606
Twitter: http://twitter.com/alkuponhu
Foursquare: https://foursquare.com/alkuponhu