Tesztelünk és tesztelünk! Kollégánk Gábor, meglepő dologra vállalkozott és úgy döntött próbára teszi magát és megcsillogtatja főző tudományát. Olvasd csak mi volt a véleménye:
„Volt szerencsém ahhoz hogy kipróbáljam a Kuktaparty Főzőiskola, rendezvényének keretein belül a Gasztro trend fúziós konyhát. Számomra azért volt kiemelt élmény mivel totálisan amatőr vagyok a konyhában, nagyjából a kifejezés minden aspektusában.
Nos, sikerül beleválasztanom a rendezvénybe, ugyanis a barátnőm, aki elkísért viszont gyakorlott szakács, ellenben őt sem érte kevésbé meglepetésként az este végére a mesterművünk ami számomra nyugodtan helyet kaphatott volna egy tudományos fantasztikus regényben.
A menü:
Kókuszos, vöröslencse krémleves, tésztaropogós.
Algával göngyölt csirketekercs fafül gombával, brokkolival és jázmin rizzsel
Gyömbéres csokoládé ganage, mézes csilis banánnal
Később értesültem róla, hogy hasonló eseményen vett részt például Gombos Edina és Gianni Annoni is. És hogy vissza mennék-e? Bármikor és örömmel, és bátran ajánlanám minden ismerősömnek, ha nekem sikerült akkor mindenképpen nektek is fog. A szakácsok folyamatos felügyelete mellett nem éreztem magam elveszettnek egy percre sem, az esemény elejétől a végéig rettentő mókás hangulatban telt, de az est presztízséből ez mit sem vett el, pont tökéletes középúton volt a hangulat. Az hogy mennyi fajta italból választhattunk kedvünkre, sokat segített, tényleg mindenki megtalálta ami keresett.”