Egy nagyszerű szállodával és sok-sok kiváló programmal, kalanddal, utazással és szolgáltatással bővült az Alkupon kínálata az elmúlt héten, ezekből ajánljuk Nektek újfent a kedvenceinket!

15511737134827Gróf Degenfeld Kastélyszálló

A tarcali Gróf Degenfeld Kastélyszálló önmagában annyi élménnyel és pihentető szolgáltatással vár, hogy több napot is eltölthettek benne anélkül, hogy egy percig is unatkoznátok! A birtokon tett pincelátogatás és borkóstolás során betekintést nyerhettek a magas színvonalon működő tokaj-hegyaljai Gróf Degenfeld Szőlőbirtok életébe. Választhattok a különféle relaxáló masszázsok közül, a kastély parkjában pedig fűtött, szezonális, feszített víztükrű, nyitott medence található.

A kastély épületétől rövid sétára, csendes környezetben fekvő uszodaházban szaunázhattok, de benevezhettek egy romantikus sétakocsikázásra is, így hintóból ismerhetők meg Tokaj-Hegyalja látnivalói! Ajánlatunkkal most kettesben romantikázhattok, wellnesselhettek mennyei borok társaságában!

A kihagyhatatlan Hévíz

Hévíz gondozottságáról, biztonságáról, vendégszeretetéről és az egész évben gazdag kulturális életéről is híres. A teljes körű gyógyászati szolgáltatást kiválóan kiegészítik a színes-változatos programok, köztük az évről évre megrendezett jazz és utca fesztivál, borfesztivál, egregyi szüreti mulatság, adventi vásár, amelyek a város legnevezetesebb, a vendégek körében legnépszerűbb rendezvényei. A legfőbb vonzereje azonban mégis a híres gyógytó, amely minden évszakban más arcát mutatja, de mindig érdemes felkeresni! Ajánlatunkkal a Toldi Panzióban vendégeskedhettek, amely otthonos, családias és nyugodt környezetet biztosít a kikapcsolódni vágyóknak. Különböző nagyságú lakosztályok vannak, amelyek egy, kettő és három szobát tartalmaznak. A szobák LED Tv-vel felszereltek. A panzió állatbarát, tehát házi kedvencedet is magaddal viheted kikapcsolódni.

15513430162575Vár az Atlanti-óceán

A nyár lezárásának legjobb módja egy portugáliai kaland, amelynek során az Atlanti-óceán partjánál pihenhettek! Rengeteg program, városnézés és élmény vár Rátok, katamaránon szelhetitek a habokat, megismerkedhettek Faro és környéke mesés tájaival, valamint gazdag történelmi és kulturális emlékeivel. Ne hagyjátok ki!

Legyél Te is pilóta!

Ha szeretnéd kipróbálni a repülőgép-vezetést, de nem kedveled a magasságot, ülj egy profi szimulátorba! A repülőgép szimulátorban bárki remek képet kaphat arról, miként repül egy repülőgép, hogy viselkedik és reagál a különböző kormánymozdulatokra és utasításokra. Repülj iskolakört a repülőtér körül vagy komplett útvonalakat bonyolult közlekedési környezetben, különböző időjárási körülmények között, vagy akár vészhelyzeteket is kezelve.

15507599031857Relax Spa kényeztetés

Ha pedig inkább csak lazulnál és szépülnél, kihagyhatatlan ajánlatunk számodra a Relax Spa szalon ajánlata, amely Alpha Spa System kezelést, valamint test- és arcmasszázst tartalmaz! Az Alpha Spa System a masszázs, a relaxáció és a szauna utánozhatatlan keveréke. A kezelés alatt folyamatosan vibrációs masszázst végez a gép, és infraszaunaként melegíti át a testet. Hatása fantasztikus, s ajándéknak is kiváló!