Soha nem volt még ekkora kínálat itt az Alkuponon adriai nyaralásokból! A közkedvelt partszakasz szinte minden városkájában találtok nálunk szállásokat, az apartmanoktól kezdve a négycsillagos szállodákig. Mutatjuk a kedvenceinket!

15494422519563A több ezer éves, 12 ezer lakosú Porec ma is a római kori városszerkezetre épül, meghagyva az eredeti utcaszerkezetet, és utcaneveket. Számos régi templom, rom, és épület nagyon érdekessé, történelmi emlékeit tekintve szinte egyedülállóvá teszi e tengerparti üdülővárost. Poreci javaslatunk a négycsillagos Hotel Laguna Albatros****, amely egy domboldalban fekszik, mintegy 5 kilométerre az óvárostól.

Egy másik csodás partszakasz a makarskai riviéra, ahol több kilométer hosszan húzódik a kiváló minőségű kavicsos strand, s amelyet vadregényes fenyőerdő ölel körbe. A tenger mellett a Biokovo-hegy is komoly vonzerőt képvisel, elsősorban a hegymászók és a természetkedvelők körében. E térség egyik kedves városkája Baska Voda, ahol az egyszerű, de tiszta és barátságos, kedvező árfekvésű Hotel Alemet ajánljuk!

15494480682149Sokak kedvence a varázslatos Kvarner-öböl! Jeles városa, Rabac, az egykor pár tucat házacskával rendelkező halászfalu mára népszerű üdülőváros lett. Egy festői, fenyőerdőkkel, és olajfákkal borított öbölben található. Rabac a korábbi halászfalu atmoszféráját máig megtartotta, strandjai főleg kavicsosak, de kiváló szórakozási és pihenési lehetőséget nyújtanak! Négycsillagos kényelemben pihenhettek a Hedera**** Hotelben!

Ha a tenger mellett a nemzeti parkokat is szívesen bejárnád, akkor remek választás Pakostane! E kevésbé ismert városka közelében található a Paklenica, a Krka és a Kornati Nemzeti Park, ahol vadregényes tájakkal, valamint gazdag növény- és állatvilággal ismerkedhettek! A városka 5 kilométerre fekszik Biogradtól, az Adria egyik legnagyobb kikötőjétől, elölről a tenger, hátulról pedig a Vrana-tó határolja.

Természetesen a fentieken kívül még számtalan várost és partszakaszt, szigetet választhattok a kínálatunkból, érdemes átböngészni, mert az apartmanoktól a négycsillagos hotelekig minden árfekvésben találtok nagyszerű szállásokat! S a kínálat egyre csak bővül!

Ne feledjétek hát, idén irány Horvátország, és a mesés Adriai-tenger!