Horvátország és az Adriai-tenger sosem megy ki a divatból! Most velünk is megtervezheted az adriai nyaralást, természetesen az Alkupontól megszokott nagy kedvezményekkel! Emellett új élmények és kozmetikai kezelések is bekerültek a kínálatba!

15494413986457A csodás horvát tengerpart

A több ezer éves, 12 ezer lakosú Porec ma is a római kori városszerkezetre épül, meghagyva az eredeti utcaszerkezetet, és utcaneveket. Számos régi templom, rom, és épület nagyon érdekessé, történelmi emlékeit tekintve szinte egyedülállóvá teszi e tengerparti üdülővárost. Porecben a Hotel Laguna Gran Vista*** várja vendégeit a Zelena Laguna öbölben, mintegy 5 kilométerre a történelmi óvárostól. A köves, kavicsos strand 100 méterre helyezkedik el a szállodától.

Másik ajánlatunk nem kifejezetten nyaralás, inkább egy körutazás a varázslatos Isztrián, ahol gyönyörű tájakon kirándulhatsz, s izgalmas történelmi városkákban sétálhatsz, miközben élvezheted a tavasszal is nagyon kellemes klímát és a különleges adriai gasztronómia remekeit. A buszos körutazás során idegenvezető kalauzolja a csoportot, így sok mindent megtudhatsz a városok kultúrájáról, történelméről.

15493562429196Luxus a Margitszigeten

A Margitsziget a főváros kis ékszerdoboza, ahol rengeteg zöldellő park, nyugalom, madárcsicsergés várja a látogatókat, mindezt pedig a Duna öleli körbe mindkét oldalról. Ősidők óta itt élő fák őrzik a sziget csendjét és hangulatát, amelyet napokig tart teljesen felfedezni. A szigeten szabadtéri színház is működik, ahol a nyári szezonban színvonalas előadásokat tekinthettek meg.

A Grand Hotel Margitszigetben úgy érezheted magad, mint egy valódi múlt századi arisztokrata. A volt Margitszigeti Nagyszálló épülete páratlan, századfordulós légkört áraszt. Nagystílűen berendezett belső tereiből a hatalmas ablakokon kinézve gyönyörködhet a Duna látványában vagy a Margitsziget ősfáiban.

Wellnessezni vagy gyógyulni vágysz? A hotel vendégei fedett folyosón át közelíthetik meg a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szálloda wellness részlegét és élvezhetik a margitszigeti termálvíz áldásos hatásait.

Élmény a föld felett

Igazi adrenalinbomba, majd a felemelkedés után nem sokkal megszáll a mérhetetlen nyugalom, ahogyan madártávlatból tekintesz le a Földre, s úgy láthatod az ismerős tájakat, ahogyan korábban sohasem! A TandemHungary jóvoltából most egy 10-15 perces tandem siklóernyőzésen vehetsz részt, amelynek során profi pilóta mellett, teljes biztonságban élvezheted a repülés páratlan és felejthetetlen élményét!

15374460926821C-vitamin az arcnak

A C-vitaminos arckezelés során bőröd újra feltöltődik a megfelelő tápanyagokkal, amelyeket rádiófrekvenciás eljárással juttatnak be a megfelelő rétegekbe. A Szépségmegállóban tapasztalt kozmetikusok vesznek kezelésbe, hogy arcod visszanyerje korábbi rugalmasságát, s a ráncok mélysége is csökkenjen!