Ezen a héten is számtalan új Alkuponból válogathatsz, amelyekkel életed minden területén spórolhatsz, s komoly előnyökhöz juthatsz. Tervezd velünk a nyári vakációt, szerezz élményeket, s gondoskodj egészségedről! Mutatjuk, hogyan!

15355344766805A Balaton gyorsan megtelik

A magyar tenger első számú célpont, ha pihenésről, nyaralásról van szó, nem csoda, hogy a legjobb ár-érték arányú helyek hamar elfogynak. A balatonlellei Sirály Hotel tárt karokkal vár Titeket, májusban és júniusban! A nyár első hónapjában már remélhetőleg remek idő lesz, így irány a strand! Ugyanakkor a Balatonnak van egy másik arca, amely májusban is élvezhető, s ha ekkor nem is a vízben, de a parton vagy egy hajó fedélzetén remek élményekben lehet részetek! Ilyenkor érdemes kirándulni, felfedezni a tó környékét, hiszen még nincsen kánikula! Kóstoljátok meg a környék finom borait, látogassatok el a híres látnivalókhoz, például Tihanyba, és mindenképpen hajókázzatok egyet a magyar tengeren!

Vár az óceán

Ha messzebbre utaznátok, s nagyobb víztömegre vágytok, javasoljuk az Atlanti-óceán partját, ahol mesés strandok, izgalmas városkák, mennyei ételek és italok várnak! Egy 7 napos kaland során az óceánparti Portugáliában nyaralhatsz júliusban, s megismerkedhetsz Sevilla gazdag történelmével és kultúrájával, miközben élvezheted a helyi gasztronómia különlegességeit és a mediterrán vendégszeretetet!

15185209771949Ismerkedj a sárkányrepüléssel!

A repülés egy csoda, amelyet lehetőséged lesz neked is megtapasztalni az Extrémtúra jóvoltából. Sőt, most nem csak passzív szereplőként élvezheted a különleges élményt, de el is sajátíthatod a sárkányrepülés fortélyait! A tanfolyamon megtanulhatod a sárkányrepülő kezelését, elsajátíthatod a start, a repülés, a leszállás kivitelezését, és gyakorolhatod a tartós repülési szituációkat, mint például a lejtőszelezést. A kurzus idejére a teljes felszerelést biztosítják számodra. Itt az alkalom, hogy madártávlatból is letekints Budapestre és a környező tájakra, s szerezz egy új, izgalmas hobbit!

Járj utána panaszaidnak!

A hormonrendszer hibás működése, vagy egy-egy hormon hiánya akár életre szóló betegségeket eredményezhet, erősen meghatározva az életminőséget. Látszólag ok nélküli fogyás vagy elhízás, hajhullás, menstruációs problémák, potenciazavarok, csontritkulás vagy éppen fokozott képződés – és a sort még hosszasan folytathatnánk – merülhetnek fel. Az egészségügyi tesztek széles palettáját kínáló Életerő Prevenciós Központban most nagy kedvezménnyel vehetsz részt hormonális rendszered vizsgálatán, egy gyors EKG-n, valamint vércukor- és oxigénszint-mérésen!

15426225201137Dús hajkorona kényeztető fejmasszázzsal

Ez a Varázsház Szépségszalonba szóló ajánlat nemcsak a hajhagymáidnak, de a lelkednek is jót tesz! A fejmasszázs elősegíti a megfelelő vérkeringés kialakulását a fejbőrben, ezáltal a hajhagymák is jobban fogják érezni magukat, ami pedig hajnövekedést eredményez. Az illóolajok csak fokozzák ezt a hatást, ráadásul az élmény is sokkal kényeztetőbb lesz általuk!