15234557299289Mi nagyon örülünk a február közepén beköszönő tavasznak, reméljük, tartós lesz a napsütés, hogy a bővülő buszos és repülős kirándulásainkon kiváló időben vehessetek részt! Persze, más Alkuponokkal is készültünk, mutatjuk a legjobbakat az újdonságok közül!

Lisztérzékenység?

Ha felmerült már nálad a lisztérzékenység gyanúja, és biztosra akarsz menni a tünetek okait illetően, járj gyorsan a problémák végére! A gluténérzékenységet ugyanis mindenképen komolyan kell venni, ráadásul a kezeletlenség, vagy a késői felismerés újabb, akár igen súlyos egészségügyi gondokkal járhat. Az Életerő Prevenciós Központban rengeteg szolgáltatás közül választhatsz, mi most a lisztérzékenységi gyorstesztet javasoljuk nagy kedvezménnyel, hiszen ez egyre több embert érint.

15501499472473-1Csúcstechnológiával a csodás szemekért

Az Ulthera HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelés az egyik legmodernebb eljárás napjainkban. Tűhegynyi pontossággal, ellenőrzötten és irányítottan jut a bőr alá, ahol beindítja a kollagén, elasztin és fibroblaszt újratermelődését. E rendkívül modern eljárással most alsó vagy felső szemhéjadat veszik kezelésbe a Szépségmegállóban, hogy a kisebb-nagyobb ráncok egyaránt eltűnjenek! A tökéletes hatás érdekében az Ulthera HIFU kezelést megelőzi egy IPL-E-Light kezelés, valamint egy hyaluronsavas hideg-meleg vasalós előtöltés is.

Szintén a Szépségmegállótól ajánljuk az uraknak a 3 alkalmas SHR szőrtelenítést intim területre. Az SHR technológia a legújabb és egyben az eddigi leghatékonyabb tartós szőrtelenítő technológia, amely ötvözi az IPL, a lézer valamint az E-light technológiák előnyeit. Rengeteg előnye van, például nem jár fájdalommal, illetve barnult bőrön is alkalmazható!

Az olasz csizma sarka

Hamisítatlan dél-olasz szenvedély vár ezen a 8 napos buszos kiránduláson! Puglia tartomány az olasz csizma sarkán található, s legalább olyan szép és izgalmas, mint a még délebbi területek, például Nápoly és környéke. Történelmi városok és mesés tájak váltják egymást, a déli kultúra és gasztronómia remekei pedig mindenkit elbűvölnek! Az utazás szeptember végén esedékes, ha szerencsétek lesz az időjárás tekintetében, még a tengerben is megmártózhattok!

15494641398354Amerika és Kanada keleti partja

Szeretnéd látni a Niagara-vízesést? Sétálnál a Central Parkban vagy Washingtonban? Kirándulnál vadregényes kanadai tájakon? Ezt most mind megteheted, ha Alkuponnal benevezel 11 napos amerikai körutazásunkra, amelynek keretében az észak-amerikai kontinens keleti partjának ikonikus helyszíneit fedezheted fel, természetesen szakszerű idegenvezetés mellett! Meglátod, New York, Washington és Philadelphia is sokkal több réteggel rendelkezik annál, mint amit a filmeken láthatsz belőlük! Kihagyhatatlan kaland!