Fantasztikus kikapcsolódást kínálunk Nektek a tavaszi Balatonnál, valamint Észak-Olaszország egyik legszebb táján, a Garda-tó mellett! A lipolézeres zsírbontással újra formába lendülhetsz, s egy egzotikus masszázstechnikát is elsajátíthatsz! A legújabb Alkuponokból szemezgettünk.

Balatoni lazítás programokkal

Tavaszi vagy június eleji kikapcsolódásra invitálunk Titeket a mesés Balatonra, ahol lehet, hogy ezúttal inkább a kirándulások kerülnek előtérbe, de szerencsés időjárás esetén akár meg is mártózhattok a magyar tengerben! Ha mégsem, a Balaton akkor is rengeteg élménnyel kecsegtet! Fonyód a déli parton található, nem messze a Kis-Balaton csodás környékétől, de az északi part is könnyen elérhető, ehhez javasoljuk a hajókirándulást! Egy szó, mint száz, unatkozni biztosan nem fogtok, a Hotel Balatonban pedig zavartalanul pihenhetitek ki a kalandos napokat. Amelyekből bőven akad majd, hiszen a 4 nap során fürdőzhettek a csisztai termálfürdőben, illetve helyi transzferrel kirándulhattok a Krisna-völgyben és a keszthelyi Festetics Kastélyt is meglátogathatjátok.

15415847424253A Garda-tó és Verona

Ahogyan a bevezetőben is említettük, Észak-Olaszország egyik gyöngyszeme a Garda-tó, amelynek környékén sok-sok történelmi városka található. Buszos utazás keretében fedezhetitek fel a környéket, ráadásul az odafelé vezető úton a lenyűgöző orchideafarmon is megálltok majd. Sétálhattok Veronában, Rómeó és Júlia romantikus városában, felfedezhetitek a hangulatos óvárosokat, amelyet a toszkán települések szépségével vetekszenek. Választhattok, hogy a március 15-i ünnepi hétvégén, esetleg júliusban, vagy októberben utaztok, a táj minden alkalommal más-más arcát mutatja, de a felejthetetlen élmény garantált!

 

Masszírozz bambusszal!

A bambusz masszázs keleten (India, Thaiföld, Malajzia) már régóta alkalmazott technika, amely most kezd teret hódítani Európában és az Egyesült Államokban. A masszőr nem a kezeivel dolgozik, hanem különböző méretű bambusz rudakat hengerget, rezegtet végig az adott testrésznek megfelelő technikával a vendég testén. a Gizella Stúdióban mos Te is megtanulhatod a bambusz masszázst, csak egy Alkupon kell hozzá!

15474584271199Lézerrel a plusz kilók ellen

Ha a karácsonyi eszem-iszom nem múlt el nyomtalanul, itt az ideje a beavatkozásnak, amihez szerencsére semmiféle éles tárgyra nem lesz szükség! A budai Relax Spa szalonban lipolézeres zsírbontáson vehetsz részt, amely napjaink egyik legnépszerűbb zsírbontó technológiája. Teljesen fájdalommentes és fantasztikusan hatékony eljárás.

A lézerenergia behatol a bőrrétegek alá, ahol stimulálja a zsírsejtek membránját, amely ettől áteresztővé válik, így a víz, a szabad zsírsavak és a glicerol távozni tudnak a szervezetből. Egy 30 perces lézeres kezelés során 100-120 grammnyi zsírt képes elpusztítani, amely 7-800 kalóriának felel meg. A kezelés második fázisa a 3 az 1-ben nyirokmasszázs, amely segít, hogy a lebontott zsírsejtek a lehető leggyorsabban távozhassanak szervezetedből, emellett az immunrendszeredet is erősíti.