Továbbra is elsődleges célunknak tekintjük, hogy megfizethető áron pihenhessetek Magyarországon, hiszen idehaza is számtalan csodálatos táj, város vár felfedezésre, s akkor még a páratlan termálvízkészletet nem is említettük! Mutatjuk a legnépszerűbb célpontokat!

15446964732837A gyógyító Hévíz

Itt található a világ legnagyobb természetes meleg vizű forrástava, amely igazán különleges élményt kínál az ide látogatóknak egész évben: télen levetni a nagykabátot és egy szál fürdőruhában kellemesen lubickolni a csábítóan gőzölgő termálvízben, nyáron pedig a tavirózsákkal körülölelt, áttetsző tóban lebegni és úszkálni; felejthetetlen! Vendéglátótok a Hotel Palace**** lesz, ahol garantált a zavartalan pihenés, ráadásul a wellnessrészleg is igen színvonalas! 135 db tágas szoba, tradicionális hévízi gyógykezelések, kiváló gasztronómia és barátságos, segítőkész személyzet vár!

Vízi élmények Gyopárosfürdőn

Ha aktívabb fürdőzésre vágytok, akkor keressétek fel Gyopárosfürdőt, ahol a fő attrakció az élményfürdő, amely lenyűgöző környezetben, változatos programokkal és maradandó élményekkel vár Titeket! A környék különleges gyógyvize segíthet mozgásszervi, bőrgyógyászati és idegrendszeri betegségei kezelésében. A fürdőt a gyerekek is imádják, hiszen vízi élményelemek tucatja található a fürdőkomplexumban, így a látogatók minden korosztálya számára garantált a kikapcsolódás. A sodrófolyosó és a 2 spirálszerűen kanyargó óriáscsúszda a kicsik és nagyok örök kedvence. A hatalmas alapterületű élményfürdőben három kül- és négy beltéri medence várja a csobbanni vágyókat, az év minden napján!

Szállásotok, az Alföld Gyöngye Hotel***superior és Konferenciaközpont az Orosháza- Gyopárosfürdői Gyógy- Park és Élményfürdőtől 800 m-re található. A csendes, nyugodt környezetben, 50 hektáros ősparkban elhelyezkedő szálloda kiváló pihenőhely kisgyermekes családok, az aktív kikapcsolódást kedvelők, a fürdő gyógyászati szolgáltatásait igénybe vevők és az egyéni üzleti utazók részére is.

15448638155992Exkluzív napok Egerben

Egerben az a jó, hogy itt igazán mindenki megtalálhatja a maga szórakozását! A kultúra és történelem iránt érdeklődőknek valóságos kincsesbánya a vár és az egyéb izgalmas helyszínek, de a panoptikum és a katakombák a kalandokat keresőknek is felhőtlen szórakozást nyújt! A térség gazdag a termálvízben, így több színvonalas fürdő is várja azokat, akik a medencékben ejtőznének! S akkor még nem beszéltünk Eger leghíresebb „termékéről”, a gasztronómiáról, s elsősorban a borokról: a Szépasszonyvölgy kihagyhatatlan célpontja minden egri kirándulásnak! A Hotel Eger & Park**** exkluzív környezetben kínál zavartalan pihenést Nektek, kiváló kiinduló pont Eger felfedezéséhez!

A Duna gyöngyszeme

Szentendre hazánk talán legbájosabb települése, nem véletlen, hogy sok művész választotta lakóhelyéül. A kanyargó Duna, a dombok és lankák, a hangulatos, szűk utcácskákból nyíló hatalmas terek különös atmoszférát kölcsönöznek Szentendrének, amely emiatt igazán népszerű a turisták körében! Ha Ti is vágytok egy kis Duna-menti kalandra, Szentendre kiváló választás, a Szent Andrea Panzió pedig hangulatos pihenést biztosít majd számotokra!