Sok-sok érdekességgel bővült kínálatunk az elmúlt egy hétben is, izgalmas városnézéseket kínálunk Nektek, valamint egy spéci gasztro-tanfolyamot, amellyel feldobhatod a süteményeidet!

15478123756223Az olasz divat fővárosa

Szinte nincs olyan világmárka, amelynek a boltja ne volna megtalálható Milánóban! Érdemes meglátogatni a márkaboltokat és outleteket, s elveszni kicsit a hangulatos városközpontban. A Dóm lenyűgöző látványt nyújt kívülről és belülről egyaránt, a labdarúgás szerelmesei pedig feltétlenül látogassanak el a San Siro stadionhoz, amely nagyon közel van a szálláshoz. Ajánlatunkkal most 4 éjszakát tölthetsz Észak-Olaszország egyik legszebb városában!

Ajándék éjszaka Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlót senkinek sem kell bemutatni, termálvize egész Európában ismert és kedvelt, külföldi gyógyturisták tömegével keresik fel e hangulatos alföldi várost, hiszen a víz kiválóan alkalmas reumás és ízületi betegségek, gyulladások kezelésére, izom- és csontsérülések utókezelésére, bőrbetegségek kezelésére, az AquaPalace pedig családok teljes szórakoztatását szolgálja egész évben.

A város és környéke kisebb-nagyobb kirándulásokra csábítja az ideérkező vendégeket: debreceni városlátogatás, pusztaprogram a Hortobágyon, kirándulás Egerbe, Tokajba, a borok városába, tiszai hajókázás, és még sorolhatnánk!

Szállásotok a Luxus Vendégház vagy a Vendégház lesz, s az ajánlat legjobb része, hogy ha 4 éjszakát, vagyis 2 Alkupont vásároltok, és egymás után használjátok fel őket, akkor kaptok egy ajándék éjszakát ellátás nélkül!

15474579253912Fogyás és élmény 2 az 1-ben

Az Alpha Spa System a masszázs, a relaxáció és a szauna utánozhatatlan keveréke, amit most a budai Relax Spa szalonban próbálhatsz ki! Az Alpha Spa kezelés alatt folyamatosan vibrációs masszázst végez a gép és infraszaunaként melegíti át a testet. Először van egy felmelegítési fázis, majd az elért szinten, úgy 65- 68 Celsius fokon tartja a hőmérsékletet 30 percig. A kezelés közben zenét is hallgathatsz! A kezelést kiegészíti 30 perc kézi nyirokmasszázs, amely segít felpörgetni a szervezetedben zajló anyagcsere-folyamatokat, így a lebontott zsírsejtek is gyorsabban távoznak majd.

Készíts cukorvirágot!

A végére hagytuk a kedvencünket, a cukorvirág-készítő tanfolyamot! Sajátítsd el a cukorvirág-készítés fortélyait olimpiai ezüstérmes és országos versenyeken aranyérmeket nyert oktatóval! Az így megalkotott virágokat aztán használd torták ékesítésére, kiegészítőként (pl. grillázstortára), ajándékként vagy asztaldíszként!