Sokkal jobb ajánlataink vannak számodra a szívecskés plüss párnáknál! Romantikus, élménydús randiprogramok, pihenés, fiatalító arckezelés, hogy csak néhány szuper ajándékötletet említsünk!

15377886255492Hajsza a milói Vénuszért

A közös élmények felbecsülhetetlen értékkel bírnak, hiszen ezek azok az események, amelyekre évek múltán is boldogan, mosolyogva emlékeztek majd! A KalandRandi segítségével olyan izgalmas kémtörténetek szereplői lehettek, amelyekben az uralomra törő ősi ellenségek és gaztetteik csupán a fantázia szüleményei, de a kettőtök játszmája nagyon is valóságos. Nyomozásaitok során bármikor lehettek a száraz martinit kortyolgató szívtipró 007-es és az ő elbűvölő hölgypartnerének párosa! A szmokingot és nagyestélyit otthon hagyhatjátok, de ki tudja?

A KalandRandi küldetései alkalmával bűnszövetkezetek leleplezésére és cselszövések elhárítására lesz módotok, persze csak képzeletben. Közben pedig ne feledjétek: a szerelem felrázva, nem kavarva jó!

15383810102031Főzzetek együtt!

A közös sütés-főzés is még jobban összekovácsol Titeket! A tenger gyümölcseivel készült ételekről azt gondolnánk, hogy bonyolult elkészítési módjuk van, pedig ez nem feltétlenül igaz. Friss alapanyagok beszerzése esetén könnyed és tápláló fogásokat varázsolhatunk az asztalra gyorsan, akár egy zsúfolt hétköznap este is. A sea foodot alapvetően roppant egyszerű tartósítani felhasználás előtt, így nem kell sok időt eltöltenünk a hozzávalók bevásárlásával. A kagyló, garnéla, szardínia és egyéb nyalánkságok központi szerepet játszhatnak az ünnepi asztalon is. Tökéletes Valentin napi program!

Öröm emlékű fotók

Szerelmetek legszebb pillanatait most profi fotózáson is megörökíthetitek! A pillanat elszáll, de az emlékek mindig veletek lesznek! Örökítsétek meg magatokat egy jó hangulatú páros fotózáson, lepjétek meg egymást a legszebb ajándékkal: a közös élménnyel Valentin-napon! Olyan művészi képek készülnek rólatok, amelyekre otthon rápillantva mindig eszetekbe jutnak a szerelmes pillanatok.

15428960494790Romantika Hajdúszoboszlón

Ha tehetitek, utazzatok el néhány napra például Hajdúszoboszlóra! Az Alföld legnagyobb fürdővárosában mindig pezseg az élet, és mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódást, legyen az egy kiadós séta, egy finom vacsora, vagy egy frissítő, gyógyító masszázs. A fő attrakció természetesen a fürdő, amely parkosított környékének mikroklímája gyorsítja a gyógyulást levegőjének jódos, sós páratartalmával. Garantáljuk, is pompásan fogjátok érezni magatokat Hajdúszoboszlón, hiszen a Hotel-M szuper kellemes wellnessélményekkel vár Titeket is!

Fiatalító arckezelés

A Luxury Body Care & Nails szalon fiatalító kezelése azért fantasztikusan hatékony, mert sejtszinten gátolja az öregedési folyamatokat, így sejtjeid, s ezáltal arcbőröd újra üde és fiatalos lesz! Ebben nagy szerepe van a mikrokeringés javításának, hiszen nagyon fontos, hogy a megfelelő tápanyagok eljussanak sejtjeidbe, belülről táplálva bőrödet. Próbáld ki Te is ezt a szuper kezelést most hatalmas kedvezménnyel!