Több rovatunk is sok-sok újdonsággal bővült ezen a héten, mutatjuk Nektek a szerintünk legizgalmasabb élményeket, tanfolyamokat, utazásokat!

15446244462577A híres francia Croissant titka

Ha Párizsba utazunk, az első dolgunk mindig egy pékség felkeresése, hogy megkóstoljuk az ínycsiklandozó vajas francia péksüteményeket. A frissen sült péksütemény illata mindig egy otthonos érzéssel párosul. Ahogy a roppanós vajas tészta gőze bekúszik az orrunkba és ott keveredik a forró fahéjjal, almával.

A tökéletes leveles tészta vajjal készül, sok vajjal, emiatt ez határozza meg az ízét és illatát is. Titka az alaptészta, aminek az elkészítését most Te is megtanulhatod az EASE Therapy Croissant és testvérei című kurzusán!

 

A népszerű Varázslóvilág pálya folytatásában egy újabb helyszínre utazhattok, ahol nem kisebb feladat jut a csapatnak, mint kiszabadítani a híres foglyot. A varázslóvilág börtöne, ahová a legrémisztőbb varázslókat zárják. Innen kell kijutnotok és kiszabadítani a legszigorúbban őrzött foglyot. A küldetés nem egyszerű, egy sor akadályon kell átküzdenetek magatokat, ráadásul az őrök a legváratlanabb helyzetben zavarják meg munkátokat.

A különleges technológiával épített pályán olyan megoldásokkal találkozhattok, amelyekkel máshol még soha. Egyedülálló környezetben, a szokásos 60 perces játékidő helyett 75 perces játékmenetben! Másik újdonság, hogy két játékmenetből lehet választani, egy szolidabbat a gyerekeknek és egy rémisztőbbet a felnőtteknek!

15445196051094Fájdalommentes ajakfeltöltés

Az ajakfeltöltésről általában az jut eszünkbe, hogy tűvel valamilyen hatóanyagot juttatnak a bőr alá. Nos, ez nem feltétlenül igaz, van már fájdalommentes eljárás is! Ha szeretnél teltebb ajkakat, de nem akarod, hogy tűvel szurkáljanak, akkor próbáld ki az Avatar Holisztikus Gyógyászat szalon tű nélküli ajakfeltöltését, amelynek során hyaluronsavas krémmel teszik dúsabbá, teltebbé ajkaidat!

Négycsillagos harkányi wellness

Ha nem tudtok hosszabb szabadságot kivenni, akkor sem kell lemondanotok a kényeztető wellnessről! Irány Harkány, ahol a Dráva Hotel Thermal Resortban tölthettek el egy éjszakát, s élvezhetitek a szuper wellnessrészleg kényelmét!

15444504984977Téli nyár az Arab-öbölben

Ras Al Khaimah az Egyesült Arab Emirátusok legészakibb része, amely elsősorban a csodás arab öblök miatt ismert és kedvelt. A tenger csodálatos és kellemes, a strandok kiváló minőségűek, minden adott hát egy felhőtlen, fürdőzős vakációhoz! De ez még nem minden, a helyi Nemzeti Múzeumban izgalmas látnivalók várják a látogatókat, de a történelem és kultúra iránt érdeklődők ellátogathatnak a hatalmas Mohammed bin Salem mecsethez is. Téli és kora tavaszi időpontokat is találtok, csak válasszatok és már készülődhettek is erre az egzotikus kalandra!