Bár az Alkuponon rengeteg nagyszerű termék közül is választhatsz, ezúttal azokhoz szólunk, akik szeretnek inkább élményeket, szórakozást, kalandot ajándékozni (vagy épp kapni). Ezek életre szólók lehetnek, hiszen az élmény, főleg, ha szeretteinkkel együtt éljük át, örök emlék marad!

Dreamland

Heti összefoglaló posztunkban mutattuk már Nektek a Pólus centerben lévő Dreamland 5D Moziját, valamint a Tükörlabirintust, ez szuper program kicsiknek és nagyoknak egyaránt, remek ajándék!

15381312121942Fantasy rajongóknak!

A Harry Potter és a Gyűrűk Ura rajongóknak telitalálat ajándék ez a két szabadulószoba! A Mordori küldetésben ezúttal Rátok vár a feladat, hogy megmentsétek a Megyét a gonosztól, s elpusztítsátok a gyűrűt Mordor hegyei között. Utatok során számtalan kreatív fejtörőt és rejtélyt kell megoldanotok, hogy sikerrel járjatok! A fantasy rajongóinak garantáltan felejthetetlen élményben lesz részük, hiszen átélhetik e klasszikus történetet s aktívan részt is vehetnek az eseményekben! Nos, készen álltok a kalandra, hobbitok?

A Rejtélyek a varázslóiskolában egy elvarázsolt világ, ahol sok múlik rajtatok. Vajon megtaláljátok az elveszettnek hitt lélek egy darabját, mielőtt feltámadna az, akinek a nevét leírni sem merjük? Csak az együttműködéseteken és kreativitásokon múlik. A szobát a nehézségi fokozatát tekintve kezdőknek és középhaladóknak ajánljuk.

15393372768126Ismerkedés a boszikkal

A Boszorkánymúzeum egy nagyon különleges tárlat Budapesten, egyszerre történelmi és spirituális kalandozás egy rejtélyes világban. A Boszorkánymúzeum betekintést ad régi korok letűnt világába, amikor az emberek még sokkal nagyobb összhangban éltek a természettel és önmagukkal. Elkalauzol titeket abba az időbe, amikor még ismerték a türelmet, elfogadták az idő múlását, becsülték az élet által nyújtott ajándékokat. Tisztában voltak az évszakokkal, a bolygók járásával, a növények varázslatos gyógyító erejével és a természet jelzéseivel.

A Boszorkánymúzeum állandó tárlata bemutatja a boszorkányságot övező misztikumokat, sőt, akár a szexuálmágia területére is elkalauzolja az érdeklődőket!

Földön, levegőben

Persze a fenti csak néhány a hatalmas élménykínálatunkból, feltétlenül szánjatok rá egy kis időt, hiszen akár mindenkinek megvehetitek a legjobb, egyedi karácsonyi ajándékot erről az Alkupon aloldalról! Találtok itt siklóernyőzést, élményvezetést, és sok-sok izgalmat, csak győzzétek szusszal!