A feketén mi már túlvagyunk, hétvégén jöjjenek hát a színpompás utazások, kalandok itt az Alkuponon fantasztikus kedvezményekkel! Fedezd fel velünk a világ színeit, gyűjts igazán maradandó élményeket a világ legszebb tájairól! Mutatjuk a kedvenceinket!

Szilveszter Toszkánában!

Toszkána Európa egyik legcsodálatosabb régiója, minden fotó, amit készítesz majd róla, képeslapra való! Végeláthatatlan olajfamezők és szőlők, vendégszerető helyiek, hegytetőre épült hangulatos óvárosok, mennyei gasztronómiai élmények várják az utazókat! Nincs ez másképp szilveszterkor sem, s most Te is megünnepelheted az Újév eljövetelét Toszkánában, ráadásul ellátogathatsz Firenzébe is, a városba, amelyet a reneszánsz szülőföldjeként emlegetnek! Ne hagyd ki!

15421017996104Dél-Olaszország varázsa

Maradjunk még kicsit Itáliában, de húzódjunk délebbre, ahol másfajta élményekben lehet részünk, hiszen a dél-olaszok más vérmérsékletűek, mint az északiak. Olaszországban, a Nápolyi-öbölben három sziget található: Ischia, Capri és Procida. Capri mellett Ischia is nagyon népszerű nyaralóhely, Procida pedig legkisebbként egy igazán csendes, de varázslatos sziget. Nyaralj Te is e mesés szigeteken hamisítatlan dél-olaszországi hangulatban, élvezd a kristálytiszta tengert, az olasz ízeket, a szikrázó napsütést és a lenyűgöző tájakat 8 napos vakáción! Biztosítsd be a helyedet a június 23-30. közötti turnusra, mert ez az út nagyon népszerű, s hamar betelik! Ideális ajándék karácsonyra!

 

15415786598735Észak Velencéje

Ha létezik igazán színes város, akkor Amszterdam mindenképpen az! Amszterdam városát észak Velencéjének is szokás nevezni, hiszen hasonló lagúnák futnak benne keresztül-kasul, mint a híres olasz tengerparti városban. Érdemes hát itt is hajóra szállni, sőt, aki érez hozzá bátorságot, akár vízi biciklire is pattanhat, s azzal fedezheti fel a csatornákat.

Amszterdam egy roppant színes és nyüzsgő város, amelynek egyik fő látnivalója a Dam, vagyis a főtér, ahol egyebek mellett a Királyi Palotát is találjátok, de naphosszat különféle előadók szórakoztatják a kávézók teraszairól szemlélődő turistákat.

Kihagyhatatlan látványosság a Piros lámpás negyed, a már említett csatornák, valamint ajánljuk, hogy látogassatok el a Leidse térre is, amely igazi központként számtalan étteremnek, kávézónak és üzletnek ad otthont a maga hamisítatlanul amszterdami módján! A művészetek rajongóinak természetesen kötelező program a Van Gogh múzeum!

A meglepően izgalmas Berlin

Berlin feltétlenül megér legalább egy hosszú hétvégét, hiszen megannyi történelmi látványossága mellett egy barátságos nagyvárost ismerhetünk meg benne. Kihagyhatatlan látványosság a Brandenburgi kapu, ahol szinte megérint minket a történelem különböző fajsúlyos eseményeinek emléke. De érdemes egy sétát tenni a város keleti részén lévő fasor alatt is, de az óváros is kínál izgalmas látnivalókat. Ha európai városnézést terveztek, mindenképpen adjatok egy esélyt a német fővárosnak, Berlinnek!

Ne feledjétek, az Alkuponon egyre több mesés utazást, városnézést, síutat és nyaralást találtok, a kínálat egyre bővül, a kedvezmények kihagyhatatlanok, nézz hát vissza gyakran az újdonságokért, s figyeld a Színpompás hétvégét!

 

hirlevel-banner600