Ha még nem tervezted meg az idei síutat, vagy nem tudod, hová vidd a családodat, párodat karácsonykor, az új ajánlataink között erre is találsz megoldást! Ezúttal is a friss Alkuponokból szemezgettünk!

15427007436878Síelés csodás helyszínen

Villach a karintiai tóvidéknek szinte a közepén fekszik. Meleg vizének gyógyhatását a rómaiak már 2000 év óta ismerték. Talán a legszebb tava a Faaker See, amely 2,6 km hosszú, 1,7 km széles, 30 méter mély, vízhőmérséklete viszonylag magas, a 24-27 C-ot is eléri. A 2143 méter magas Mittagskogel lábánál fekszik, festői környezetben, amely vetekszik a nagy karintiai tavak szépségével. Ausztria egyik legdélibb alpesi tavát kicsiny falvak, sétákra hívogató hatalmas erdők és téli sportolásra kiválóan alkalmas, magas hegyek ölelik körül.

Itt síelhettek 5 napot kiváló minőségű pályákon, barátságos, vendégszerető környezetben, ahol a friss levegőt szinte harapni lehet!

 

 

15428957579304Karácsonyi wellness

Hajdúszoboszló, az Alföld legnagyobb fürdővárosa, ahol mindig pezseg az élet, és ahol mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódást, legyen az egy kiadós séta, egy finom vacsora, vagy egy frissítő, gyógyító masszázs.

A fő attrakció természetesen a fürdő, amely parkosított környékének mikroklímája gyorsítja a gyógyulást levegőjének jódos, sós páratartalmával. Garantáljuk, hogy karácsonykor is pompásan fogjátok érezni magatokat Hajdúszoboszlón, hiszen a Hotel-M szuper programokkal és kellemes wellnessélményekkel vár Titeket is!

 

 

15432289963146Örök emlékű karácsonyi fotók

Egy karácsonyi fotózás remek móka, ráadásul az elkészült fotókból szuper ajándékokat lehet készíteni: naptárakat, díszeket, pólót, kispárnát, hűtőmágnest, stb.

Az ünnepi szezon a családról szól, remek alkalom hát ez a családi fotók elkészítésére, különösen, ha újszülött van a családban, aki először lát karácsonyfát. Ez olyan befektetés, ami garantáltan kellemes pillanatokat szerez évtizedek múltán is. A fotóalbumoknak karácsonykor mindig nagy sikerük van! A nagyszülőknél biztos befutó, de a párodnak is hatalmas öröm egy gyönyörű album az új jövevényről. Ha szereted a hagyományokat, a képeket kis utómunkával (amit szívesen megcsinálnak Neked) képeslapként is időben postára adhatod.

A gabor* photography-val nemcsak időt takaríthatsz meg, de több mint száz profi fotót, valamint 10 retusált fotót is kapsz, és csekély felárért a fotók nagyításának/nyomtatásának gondját is leveszik a válladról.

Téli kézápolás

A hideg időben különösen fontos a megfelelő kéz- és körömápolás, hiszen a külső körülmények ilyenkor fokozottan igénybe veszik kezünket! A gödi Vénusz Stúdióban most orosz gépi manikűrre és géllakkozásra nevezhetsz be nagy kedvezménnyel! Az orosz manikűr lényege, hogy a hagyományos manikűrhöz képest a köröm sokkal később nő le, így a hatás tovább tart. A géllakkozás eredményét szintén sokáig élvezheted!