fb-banneruj

Csak egy gyors és rövidebb bejegyzés, mert inkább böngésszetek, mint hosszasan olvasgassatok. A lényeg: fantasztikus extra kedvezményeket találtok Black Friday oldalunkon, ráadásul nemcsak ma, hanem egészen vasárnap estig!

15415048328891Róma, Párizs, Barcelona

Nincs ennél jobb alkalom a városnézések szervezésére sem! Fantasztikus áron foglalhattok szállást például Párizsban, a szerelem városában, ahol megcsodálhatjátok a Louvre kincseit, a Notre Dame-ot, s meghódíthatjátok az Eiffel-tornyot is!

Róma maga a velünk élő történelem, minden utcán és téren találkozunk olyan emlékekkel, amelyek akár az ókorba is visszanyúlhatnak. A látványosságokat felsorolni is nehéz lenne, de mindenképpen látogassatok el a lenyűgöző Colosseumba, az impozáns Forum Romanumra, valamint a Vatikánba, ahol a múzeum felbecsülhetetlen értékű kincseket őriz, a Szent Péter Székesegyház pedig a keresztény kultúra egyik legfontosabb intézménye és központja. A téli hónapokra már 38.690 Ft-ért foglalhattok szállást Alkuponnal 2 főre és 2 éjszakára reggelivel!

Emellett találtok barcelonai, amszterdami és más utakat is, csak győzzetek választani!

Éljen a divat!

Vannak olyan kiegészítők, amelyekkel nehéz mellélőni, ha ajándékozásról van szó! Ilyen például a karóra, amelyekből egész sort találsz az Alkuponon. Stílusos Esprit, elegáns Kenneth Cole is szerepel a kínálatban, válogass kedvedre!

15356135129828-1Élmények, kalandok!

Természetesen a szórakozás sem maradhat ki a sorból! Black Friday kínálatunkban különleges szabaduló szobákat is találtok, mint a Hundead Quit vagy a Dare to win. Utóbbi különlegessége, hogy 19. századi kutatók bőrébe bújva nyomozhattok, valódi állat- és növénypreparátumok, ősmaradványok között!

Nézz körül!

No, elég is a szemezgetésből, mert a fentiek a mi kedvenceink, de könnyen lehet, hogy Neked egész más termékek, utak és élmények tetszenek majd meg a kínálatból! Úgyhogy kattints is át Black Friday oldalunkra és kezdd el megpakolni a kosaradat!