Fantasztikus célpontokkal bővült utazási kínálatunk, most olyan helyekre is eljuthatsz velünk kedvezményesen, amelyek talán eszedbe sem jutottak!

15386617661934India és Nepál

Indiáról sokaknak a zsúfolt nagyvárosok jutnak elsőre eszükbe, de ez a hatalmas ország ennél sokkal többet nyújt! Természetesen a metropoliszok különlegessége is megér néhány napot, ahogyan ebben a körutazásban ilyen kalandok is szerepelnek, de ezen kívül mesés tájak, egzotikus kultúra, vendégszerető emberek és mesés gasztronómiai élmények is várnak. Nem is beszélve Nepálról, amely egy igencsak zárt világ, itt valóságos kulturális sokkra kell számítani. Az élmény azonban felejthetetlen lesz, különösen, hogy a Himalája sem marad ki a körutazásból!

Az ötödik kontinens!

UNESCO Világörökségi helyszínek egész sora vár rád ezen a 22 napos körutazáson! Irány többek között a Nagy-korallzátony, a Featherdale Wildlife Park, a Waitomo barlangok, s még sorolhatnánk, de javasoljuk, hogy böngészd át alaposan az út programját, s keress rá egyenként a helyszínekre! Elképesztően gazdag növény- és állatvilág, lenyűgöző tájak és izgalmas nagyvárosok, mint például Sydney is része a körútnak, amelynek során nemcsak Ausztráliát, de Új-Zélandot és Tasmániát is felfedezheted! Vegyél ki egy hosszabb szabadságot és láss világot!

15385592551873Trópusi kalandok

Malajziában és Szingapúrban ismerkedhetsz a keleti kultúra különlegességeivel, de természetesen a trópusi tájak sem maradhatnak ki a sorból! Felfedezheted a nyüzsgő Kuala Lumpur mellett Melakát, Malajzia legrégebbi városát, a Batu-barlangokat, s olyan csodás természeti képződményekhez is ellátogathatsz, mint a Lata Iskandar vízesés és a Cameron-hegység! Mesés trópusi szigetek egész sorát ismerheted meg, ahol egzotikus növény- és állatvilággal találkozhatsz!

A Távol-Kelet csodái

Hongkong, Makaó és Tajvan rejtett kincsei várnak ezen a 12 napos körutazáson! Főszerepben a hatalmas ázsiai metropoliszok, mint Hongkong és Tajpej, illetve olyan különlegességek, mint Yehliu Geopark, vagy épp Jiufen, az Aranyásók városa. A programot hajókázás és a szuperexpresszen való utazás is színesíti, így garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed!

15385531827183Kelet és nyugat találkozása Japánban

Japán egy igazi kétarcú ország, ahol a mai napig próbálják összeegyeztetni a több ezer éves ősi civilizáció hagyatékát a nyugati kultúra újdonságaival. Ebből születik egy olyan utánozhatatlan elegy, ami kizárólag Japánra jellemző. Tokió felfedezése mellett olyan tájakra is eljuthatsz, mint a Kegon-vízesés, s természetesen a japánok szent hegye, a Fuji!