Fantasztikus programokat hoztunk Nektek a karácsony közeledtével, amelyeket akár ajándékba is adhattok, de magatokat is meglephetitek velük! Az édességek és a fotózás szerelmeseihez szólunk, de egy Pazar családi vakációt is ajánlunk! A legfrissebb Alkuponokból szemezgetünk.

15384688542629Trüffelkészítés Szamos Marcipánból

A Szamos márkanév egyet jelent a kiváló minőséggel, az utánozhatatlan ízvilággal! Elsősorban marcipánjáról híres, de ma már rengeteg különféle édesség fűződik a nevéhez. A karácsonyi készülődéshez pedig igazán jól jöhet ez a remek workshop!

A Szamos prémium minőségű marcipánjaiból csodálatos desszerteket fogtok készíteni ezen az izgalmas kis tanfolyamon! Előkerül a likőrös üveg is, s az édességek nemcsak isteni finomak, de látványra is nagyon gusztusosak és vonzóak lesznek! A végeredmény művészi értékű trüffelek egész sora, amellyel meghódíthatod szeretteidet!

Specifikus fotós workshop

Lehet, hogy Te csak tájképeket szeretnél profi módon készíteni? Vagy a vakuhasználatról szeretnél többet tudni? A Blende Fotó Suli – gabor* photography jóvoltából most betekinthetsz a 10+1 alkalmas kurzus egyik választott órájára, amely egy konkrét témát dolgoz fel. Így nem kell az egész tanfolyamot kifizetned, csak arra az alkalomra mész el, amelyik igazán érdekel! Város- vagy modellfotózás? Éjszakai fotózás? Rengeteg téma, hasznos tudás, összehasonlíthatatlanul profibb képek a gépeden!

Hajdúszoboszló az egész családnak

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire délnyugat felé. Határában három tájegység érintkezik egymással: észak-északkeletről a Hajdúhát, észak-északnyugatról a Hortobágy és délről a Nagy-Sárrét, illetve a Berettyó vidéke. Ez az a táj, “ahol az ég a földdel összeér”, nem egyhangú síkság a vadregényes hegyekhez szokott utazónak sem, hisz itt-ott élénkítik a Tisza elhagyott medrei a nádasokkal, vadmadarak ezreivel, erdős ligetekkel. A határ a híres puszta, a “dicső rónaság”. Hortobágy felé kissé lejt, a tengerszint feletti magassága alig 100-110 méter.

A látogatók kedvence a táj mellett a fürdőkomplexum, amely gyógyvizes medencékkel és az újabb élményfürdő látványos, kalandos élményelemeivel minden korosztálynak felhőtlen szórakozást biztosít télen-nyáron! Most egészen jövő júniusig pihenhettek ezzel az Alkuponnal Hajdúszoboszlón, ráadásul az ajánlat 4 személyre szól, így akár az egész család, vagy 2 baráti pár is mehet!

15385662262589Mit üzen a kártya?

Végül az ezotéria iránt érdeklődőknek is van egy ajánlatunk a Ria Mágia jóvoltából! Ha hiszel abban, hogy a kártya segíthet életed előre mozdításában, válaszokat adhat legfontosabb kérdéseidre, fordulj Riához bátran egy 30 perces kártyavetésre!