Ahogy közelednek az ünnepek, úgy fogunk Nektek egyre több, jobbnál-jobb élményt kínálni, hiszen a tárgyak mellett ma már sokan ajándékoznak szórakozást, kalandot. Természetesen most is nagyszerű újdonságaink vannak, a teljesség igénye nélkül ezekből válogattunk Nektek október utolsó hetére.

15404530657248Emlékezetes fotók

Ha igazán jó képeket szeretnél, amiket kitehetsz a falra, bízd a dolgot profikra! Látogass el a studioBASE budai műtermébe egyedül, párban, családdal, vagy gyerekekkel! Biztosan a legjobbat hozzák majd ki mindenkiből, és meseszép képeken fogod visszanézni a boldog perceket.

Ünnepi hangulatba öltöztetett műteremben, feldíszített fenyőfa előtt készülnek a felejthetetlen perceket megörökítő képek. Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy érezd jól magad. A nyers képekből pedig kiválaszthatjátok azokat, amelyek a legjobban tetszenek, és ezeket retusált változatban is megkapjátok.

A fotókból aztán szuper karácsonyi ajándékokat készíthetsz, összeválogathatod őket egy albumba, vagy egyedi fotós ajándékokat készíthetsz belőlük, amelyekkel nem tudsz mellélőni!

15397644454616Karibi hangulat Jamaicán

Ha elutaznátok a télből a nyárba, irány a karibi szigetvilág egyik izgalmas és népszerű tagja, Jamaica! Egy fantasztikus körutazásra nevezhetsz be velünk kedvezményesen, hogy januárban is élvezhesd a szikrázó napsütést és a kellemesen meleg időjárást! Jamaicán mesébe illő tájakat, izgalmas városokat, hamisítatlan karibi életérzést tapasztalhatsz meg ezen a felejthetetlen, kalandos körutazáson!

Pihenés Hévíz és a Balaton közelében

Egy kis wellness mindig jól jön, akár a hűvösebb őszi-téli hónapokban is! Pihenj Hévíz mellett kedveseddel vagy családoddal és használd ki a méltán világhírű hévízi gyógyfürdő csodás hatásait is! A cserszegtomaji Relax Hotel Hévíznél a természetes, melegvízű gyógyforrástól 2500 m-re vár napfényes, nyugati panorámás, gyönyörűen parkosított 4700 m2-es csendes területen. Cserszegtomajt gyönyörű tájak övezik, amelyeket érdemes felfedezni, mindenképp kiránduljatok egy kiadósat a pihenésetek során! Természetesen a hotel mellett a fő attrakció a hévízi gyógytó, amely messze földön híres jótékony hatásainak köszönhetően, de akkor is érdemes megmártózni e hangulatos fürdőben, ha csak lazítanátok egy jót!

15405516391439Csábító pillantások

Végezetül egy szépségtipp, ha nem szeretnél 3D műszempillát, de hangsúlyosabb pillákra vágysz, válaszd a Pinkmontage Stúdiót és a szempilla liftinget! Ez egy forradalmian új eljárás, egyedülálló és fájdalommentes technika. Kíméletes, nem károsítja, nem töri le a saját szempillát, így hatása természetes, tekinteted pedig gyönyörű és vonzó lesz!