Közeleg a tél, hamarosan beköszöntenek a hűvösebb napok, ilyenkor pedig igazán szükségünk van egy kis feltöltődésre, energiára és pihenésre! Ilyen élményekkel is készültünk Nektek ezen a héten, mutatjuk is!

15394181459787Fehér csokis-cseresznyés álom

A Relax Spa szalon specialitása az Alpha Spa System gép, amely különleges élményt nyújt. Az Alpha Spa System a masszázs a relaxáció és a szauna utánozhatatlan keveréke. Az Alphamins gépben fekszel, habár ez túl egyszerű megfogalmazás, mert inkább egy testhez igazodó ágyról van szó, hiszen annyira jók az alátámasztások és a párnák helye, hogy 6o perc alatt sem zsibbad a láb és nem érezzük, hogy forgolódni szeretnénk. Az Alpha Spa kezelés alatt folyamatosan vibrációs masszázst végez a gép, és infraszaunaként melegíti át a testet. Először van egy felmelegítési fázis, majd az elért szinten, úgy 65- 68 Celsius fokon tartja a hőmérsékletet 3o percig. Majd jön a 15 perc visszahűtés. Hatása fantasztikus, különösebb az őszi-téli hónapokban nagyszerű!

A kényeztetés java azonban hátra van! Sópeelinggel eltávolítják bőrödről az elhalt sejteket, majd következik a kezeléscsomag lelke, a De Noyle’s Fehér csokis-cseresznyés antioxidáns masszázs! Egzotikus hatóanyagokkal kényeztetik bőrödet, miközben a szakszerű masszázs ellazítja testedet-lelkedet egyaránt!

15392474906508Oxigén és C-vitamin az arcnak

Fontos, hogy arcbőrünk ilyenkor is megkapja a szükséges tápanyagokat, amelyeknek bejuttatásához ezúttal a folyékony oxigént hívják segítségül a Megvalósítható Álom stúdióban. Elsősorban C-vitaminnal töltik fel arcbőröd sejtjeit, amely segít a bőr öregedési folyamatának lassításában. Revitalizál, hidratál, megköti a szabadgyököket, így láthatóan javul a bőr állapota. Halványodnak az öregedési foltok, fokozódik a sejtek anyagcseréje, több kollagén és elasztin termelődik a bőrben, így az rugalmasabb, tömörebb, feszesebb lesz. A kezelés végén a teljes élmény érdekében arc-, nyak- és dekoltázsmasszázst is kapsz!

Hamupipőke mesejáték a Pódium Színháztól

Ella, a gyönyörű és fiatal lány édesapja újranősült. A mostohaanyja és annak két lánya hamar beköltözik, és eleinte zökkenőmentesen alakulnak a dolgok. Ám egy váratlan pillanatban Ella édesapja is eltávozik, a mostohák pedig teljesen kifordulnak önmagukból. Szegény lányt megállás nélkül dolgoztatják a saját házában és kihasználják őt, amikor csak tudják. Ella tűri a megaláztatásokat, mert jó lány és bízik benne, hogy egyszer jobb sora lesz. Hamarosan be is következik a változás, de innen már nem meséljük tovább a történetet, nézzétek meg együtt gyermekeddel Hamupipőke klasszikus meséjét!

15393310068278Kárpátalja szomszédságában

Kisvárdára invitálunk Titeket 4 napra a Melinda Apartmanban! Kisvárda Magyarország észak-keleti csücskében helyezkedik el, és számos kirándulási célpont érhető el innen könnyedén! Megmártózhattok a közeli fürdőben, több érdekes múzeummal és kastéllyal is megismerkedhettek, s olyan különlegességek is várnak, mint a Túristvándi Vízimalom, a Penyigei Lekvárium vagy a Sóstói Múzeumfalu!