Ezen a héten is sok-sok újdonsággal készültünk Nektek, amelyek között rengeteg élmény szerepel! Úgy gondoljuk, nincs jobb ajándék a tartalmas szórakozásnál, hiszen így olyan élményeket, emlékeket gyűjthetünk, amelyek értékesebbek a legtöbb tárgynál! Íme, a hét szerintünk legjobb Alkuponjai!

15378687383599Korcsolyázzatok a Balatonon!

A Balaton ma már nemcsak nyáron, de az év többi hónapjában is rengeteg élménnyel vár! Ősszel és télen persze nem a tóban fogsz fürdőzni, de jó esélyed van arra, hogy a téli jégen korcsolyázz, vagy a mesés havas tájakon kirándulj! Alkuponnal ezúttal a barátságos keszthelyi Nussbaum Panzióban tölthettek el néhány napot, illetve ide térhettek vissza a kirándulásokból vagy más programokról. Mert programból nincs hiány, ráadásul ez az Alkupon rengeteg egyéb kedvezményt is tartalmaz.

A teljesség igénye nélkül, fél áron látogathatjátok a Marcipán Múzeumot, a Richter Cirkusz előadását, de a Veszprémi Állatkert is 10% kedvezménnyel vár Titeket!

A Nussbaum Panzió a Balaton nyugati csücskében, Keszthely szívében található szállás, s mindössze 400 méterre van a magyar tengertől és 800 méterre a központ gyalogos övezetétől. A város összes főbb látnivalója, mint a Festetics-kastély, könnyedén megközelíthető. Ismerkedjetek meg Ti is az őszi-téli Balatonnal!

15379705741576A bécsi advent

A bécsi adventi vásár az egyik legszebb Európában, persze szigorúan csak a budapesti után! Egyszer mindenképp érdemes ellátogatni a szomszéd fővárosba advent idején, hiszen szuper kézműves termékeket vásárolhatunk szeretteinknek, s persze van eszem-iszom mennyei karácsonyi italokból és ételekből. Az egynapos buszos kirándulás során ráadásul lehetőségetek lesz ellátogatni a Shopping City Süd bevásárlóközpontba, amely hatalmas, s rengeteg világmárkát találtok benne. A komplett karácsonyt megoldhatjátok ezzel az úttal!

Élő kalandjáték a szesztilalom idejéből

Al Capone bandájának tagjai vagytok. Nemrég érkezett Franciaországból egy illegális brandy szállítmány, amelyet az egyik titkos zugkocsmátokban rejtettetek el. Azonban nem várt fordulat történt: a chicagói rendőrség emberei fülest kaptak a szállítmányról és a kocsmátok hollétéről. A rendőrség már úton van, s hamarosan rátok töri az ajtót.

Feladatotok eldugni a csempészárut és kimenekülni a helyiségből mielőtt rajta kapnak titeket. Erre mindössze 60 percetek van. Ha nem sikerül a kijutás, a rendőrség előtt feleltek illegális szeszcsempészetért, ráadásul Al Capone bosszúja elől sem menekülhettek… Kihagyhatatlan élmény!

15378603758498Legyél Te is helyszínelő!

Ha kedvenced a CSI, s mindig is kíváncsi voltál, hogy a szereplők által használt kütyük igaziak-e, vagy jobban elmerülnél a helyszínelők igazi világában, nevezz be erre a fantasztikusan izgalmas kurzusra! Garantáljuk, hogy minden percét élvezni fogod!