Az ősz egyik leghangulatosabb ünnepe a Márton nap, amikor főszerepbe kerül a gasztronómia, egészen pontosan a fenséges, libából készült fogások. Természetesen Alkuponnal is élvezheted a Márton nap minden ízét, nagy-nagy kedvezményekkel!

15368446022999Márton nap a Skanzenben!

Az első fecske, illetve liba a Márton napi sorban egy szuper program a szentendrei Skanzenben! Ahogy telnek-múlnak az őszi napok, egyre több Márton napi programunk lesz, szóval érdemes gyakran visszanézni! Szentendre általában első a sorban, ha ünnepelni kell, a Skanzenben pedig egymást érik a szuper programok.

November 10-én és 11-én kerül sor a Szent Márton napi Borfesztivál és Libatorra, ahol fantasztikus libaételek, mennyei kézműves újborok, muzsika, népmese és tánc várja a látogatókat! Kihagyhatatlan vidámság, nagyszerű őszi program az egész családnak!

 

Gurítás a Duna mellett

Ha szerettek bowlingozni, de még nem jártatok a Dunakavicsban, akkor itt a remek alkalom! A Római-parton, csodás környezetben hódolhattok két teljes órán át kedvenc hobbitoknak. Szórakozzatok kellemesen, gurítsatok és taroljatok! És miközben elválik, ki közületek a legügyesebb ebben a sportban, finom csapolt Sopronit is kortyolhattok!

Életerő, megelőzés

Persze minden kaland csak akkor jó, ha egészségesek vagyunk! Ebben segít az Életerő Prevenciós Központ, ahol a megelőzést tekintik a legjobb „gyógyszernek”. Ha valami nem működik jól a szervezetünkben, elszaporodhatnak bennünk a paraziták, élősködők, amelyek változatos tüneteket okozhatnak. A Központban Zapper készülékkel igyekeznek megszabadítani Téged ezektől a nem kívánatos létformáktól. A Zapper készülék egy biorezonanciás berendezés, amellyel hatékonyan irthatók ki szervezetedből az élősködő, rossz baktériumok.

15371728973869Gyümölcssavak és Ilcsi

Ha Te is a természetes kozmetikumok híve vagy, van egy nagyszerű arckezelés ajánlatunk a számodra, méghozzá az AHA gyümölcssavas hámlasztás Ilcsi kozmetikumok használatával.

Az őszi-téli időszak a legalkalmasabb az AHA gyümölcssavas hámlasztásra. Az arc bőre megújul, eltűnnek a kisebb bőrhibák, a bőr ragyogó szép lesz, szinte újjászületik.

Ez a biológiai hámlasztó minden bőrtípusnál, minden bőrprobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. Kiválóan alkalmazható olajos és korpás, szeborreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, májfoltos, zsír-, vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre.