Az őszi-téli hónapok más okból veszik igénybe arcbőrünket, a megfelelő ápolás ilyenkor is elengedhetetlen! Az Alkuponnál mi a legjobb arckezeléseket hozzuk el Neked, hogy a hűvösebb időkben is ragyogóan egészséges legyen a bőröd!

Elit tisztítás LED maszkkal

A belvárosi Face & Body Kontúr szalonban rengeteg különböző arckezelés vár Rád, számtalan eljárás és hatóanyag közül választhatsz. A kezelés során a pórusok megtisztításával és az elhalt hámsejtek eltávolításával a bőr tisztábbá, frissebbé, sugárzóbbá válik. A tisztítás után jön a fertőtlenítés, illetve hatóanyagos feltöltő masszázs, majd a végén összehúzó, nyugtató pakolások. A kezelés megkoronázása, a bőr megnyugtatása LED technológiás maszkkal. A szalonban minden kezelés kiváló minőségű, parabénmentes anyagokkal történik!

15365823597139A kezelések királya: HIFU

Maradjunk még mindig a Face & Body Kontúr szalonban, ahol a ma létező legmodernebb eljárást is megtalálod, ami nem más, mint a HIFU!

A HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelés sikeressége abban rejlik, hogy az eddigi szépségiparban található non-invazív technológiákkal szemben sokkal hamarabb és sokkal mélyebben nyújt megoldást az idő múlásával megjelenő bőrproblémákra. A szalonban most teljes arc- és tokakezelésen vehetsz részt, az eredmény pedig garantáltan lenyűgöző lesz!

Botox hatású bőrfeszesítés

Egy újabb prémium szalon, pontosabban szalonok, mert a QUADRApontokból több is van Budapesten! A botox hatás nem túlzás, de a kezelés előnye, hogy tűszúrás nélkül történik, így fájdalommentes, és a sebgyógyulásra sem kell várnod. Tű helyett ultrahang segítségével prémium minőségű hatóanyagokat juttatnak bőröd megfelelő rétegeibe, így arcod egészségtől ragyogó, üde és fiatalos lesz!

15361310974540Klasszikus belvárosi arctisztítás

A nyár alaposan igénybe veszi arcbőrünket, gondoljunk csak a tikkasztó hőségre, a nap káros sugaraira vagy éppen a vízre, amely bizony száríthatja a bőrt. Mostanra már biztosan ráfér egy alapos tisztítás, hogy arcbőröd újra eredeti fényében ragyogjon! A Belvárosi Körömszalon és Kozmetikában profi kozmetikus veszi kezelésbe arcbőrödet egy klasszikus tisztítás erejéig, meglátod, bőröd nagyon hálás lesz érte!