Igyekszünk hétről hétre elhozni Nektek a legjobb újdonságokat, legyen szó utazásokról, élményekről, kalandokról vagy termékekről. Ezen a héten egy igazi gyöngyszem is bekerült a kínálatba, ami nem más, mint a paintballtank!

Irány a csatatér!

Ha már sok-sok nagy csatát megvívtatok gyalogosként paintball fegyverrel a kezetekben, akkor ideje bepattanni a mini tankba, és új távlatokat nyitni a harctéren! A Scorpion mini tankok koncepciója egy olyan űrt tölt be a szabadtéri szórakoztató eszközök palettáján, amelyre eddig nem volt példa, hiszen az eszköz segítségével mind a fiatalabb, mind pedig az idősebb korosztálynak lehetősége nyílik vezetni egy valódi tankhoz hasonló könnyű és gyors járművet! Mindegyik program esetén 10 perces járműoktatás, játékszabály ismertetés van a játék előtt.

Profi arcdiagnosztika a Belvárosban!

Sokan küzdenek különféle bőrproblémákkal, túl száraz vagy zsíros bőrrel, de legtöbben már ott elakadnak, amikor a bőrtípus meghatározásáról van szó. A megfelelő krémek kiválasztása pedig egy következő lépés, amihez már profi segítség is elkélhet. Nagyon fontos, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb hatóanyagokat és eljárásokat kapja, amikor arckezelésről van szó, hiszen a bőrünk az arcon nagyon érzékeny, ezért gondos odafigyelést igényel. A Belvárosi Körömszalon és Kozmetika jóvoltából most egy alapos arcdiagnosztikán vehetsz részt, s az eredmény ismeretében szakszerű tanácsokat is kapsz az arcápolást illetően. Törődj te is arcbőröddel és vedd igénybe profi kozmetikus segítségét!

15361340791519Mesés ősz az Adrián

Az Adriai-tenger partvidéke ősszel is rengeteg csodával várja a látogatókat! A bátrabbak kora ősszel még fürdőzhetnek is a tengerben, bár ilyenkor már inkább a kirándulásé és a városnézésé a főszerep. Varázslatos természeti képződmények, valamint hangulatos történelmi óvárosok bűvölik el az idelátogató turistákat.

Ajánlatunk Horvátország egyik legkedveltebb üdülőhelyén, Crikvenica településen található az Ad Turres üdülőkomplexumba szól, amely a 2*-os hotelből és annak 1*-os melléképületeiből áll. A szálloda és a pavilonok több mint 700 vendég elszállásolására alkalmasak. A hoteltől kb. 300 m-re található a Crikvenica kavicsos partja, ezen kívül a hotel saját medencével is rendelkezik. Ár-érték arány szempontjából tökéletes választás.

A Tátra gyöngyszeme, Zakopane

A Tátrában nemcsak lenyűgöző tájak várnak, de a környék tele van jobbnál jobb gyógyfürdőkkel is. Zakopane neve ismerős lehet a híres adventi vásárról, de mi egyelőre egy októberi kirándulásra hívunk! A 3 napos buszos utazás során felfedezheted Zakopane városkáját és környékét, valamint megmártózhatsz a környező fürdőkben, akár éjszaka is! Kihagyhatatlan élmény!