Lassan elvonul a kánikula, itt az ideje az őszi programok szervezésének. Ezen a héten ebben próbálunk Nektek segíteni nagyszerű utazásokkal és izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokkal, valamint olyan vidám időtöltésekkel, amelyek felejthetetlen élményekkel kecsegtetnek.

15342365799106Mindenszentek Prágában

Prága hangulata semmihez sem fogható, egyszer mindenképp el kell látogatnotok a cseh fővárosba! Kiváló alkalom erre Mindenszentek, hiszen most 3gy háromnapos, buszos kirándulást kínálunk Nektek Alkuponnal, természetesen nagy kedvezménnyel! Profi idegenvezető segít majd eligazodni a rengeteg látnivaló között, de az biztos, hogy sétálhatsz majd a Vencel téren és a Károly-hídon, finom söröket kóstolhatsz, sőt, fakultatív program keretében egy hajókázós vacsorán is részt vehetsz.

S ha nem lenne elég a jóból, szintén fakultatív program keretében ellátogathatsz Karlovy Vary-ba, amely egyike Európa leghangulatosabb városainak, mindenképpen megér egy napot!

Élményvezetés autócsodákkal

A száguldás szerelmeseinek ajánljuk a következő élményt az Euroringen, ahol belekóstolhattok a profi pilóták életébe néhány kör erejéig. Öt bivalyerős autó közül választhattok, vezethettek többek között egy Lamborghini Gallardót, egy Aston Martint vagy egy brutális, 700 lóerős Dodge Challengert! Az Euroring versenypálya teljes hossza 2750 méter, amelyből a célegyenes 330 méter hosszú. Inkább technikás, mint gyors pálya, épp ezért egy pillanatnyi figyelemkihagyást sem tűr a sofőrtől! Teszteld képességeidet akár 5 körön át és szerezz életre szóló élményt!

15338185078443Örök emlék kisbabádról

Sokkal nyugisabb kikapcsolódás következik, méghozzá egy tündéri csecsemő- vagy babafotózás! Csecsemőkorban, vagyis 1 hónapos kortól a fekvő, szemlélődő, mosolygós, felfedezős tekintetű képeket lehet elkészíteni, míg a babafotózás a baba 6 hónapos kora utáni időszakban aktuális, mikor már felül, próbálgatja, felismeri mozgását. Gyakorolja első lépéseit, álldogál, nézegeti színes játékait. Ebben az időszakban gyönyörű fotókat lehet készíteni például a kedvenc plüssével, a testvérével, és a legszélesebb mosolyokról az első kis fogacskákkal.

A DD Photo és H. Kovács Nelli jóvoltából most egyórás csecsemő- vagy babafotózáson vehettek részt, amely során egyszer át is öltöztetheted szemed fényét, az egyórás termésből pedig 15 fotó retusálásra is kerül. Örökíttesd meg profikkal kisbabád első hónapjait, az elkészült fotókkal pedig az egész családot elláthatod!