Induljon a KuktaParty!
Tesztelünk és tesztelünk! Kollégánk Gábor, meglepő dologra vállalkozott és úgy döntött próbára teszi magát és megcsillogtatja főző tudományát. Olvasd csak mi volt a véleménye:
„Volt szerencsém ahhoz hogy kipróbáljam a Kuktaparty Főzőiskola, rendezvényének keretein belül a Gasztro trend fúziós konyhát. Számomra azért volt kiemelt élmény mivel totálisan amatőr vagyok a konyhában, nagyjából a kifejezés minden aspektusában.
Nos, sikerül beleválasztanom a rendezvénybe, ugyanis a barátnőm, aki elkísért viszont gyakorlott szakács, ellenben őt sem érte kevésbé meglepetésként az este végére a mesterművünk ami számomra nyugodtan helyet kaphatott volna egy tudományos fantasztikus regényben.
A menü:
Kókuszos, vöröslencse krémleves, tésztaropogós.
Algával göngyölt csirketekercs fafül gombával, brokkolival és jázmin rizzsel
Gyömbéres csokoládé ganage, mézes csilis banánnal