Tesztelünk és tesztelünk! Kollégánk Gábor, meglepő dologra vállalkozott és úgy döntött próbára teszi magát és megcsillogtatja főző tudományát. Olvasd csak mi volt a véleménye:

38903813_703926169947848_2983980871662436352_n„Volt szerencsém ahhoz hogy kipróbáljam a  Kuktaparty Főzőiskola, rendezvényének keretein belül a  Gasztro trend fúziós konyhát. Számomra azért volt kiemelt élmény mivel totálisan amatőr vagyok a konyhában, nagyjából a kifejezés minden aspektusában.

Nos, sikerül beleválasztanom a rendezvénybe, ugyanis a barátnőm, aki elkísért viszont gyakorlott szakács, ellenben őt sem érte kevésbé meglepetésként az este végére a mesterművünk ami számomra nyugodtan helyet kaphatott volna egy tudományos fantasztikus regényben.

 

A menü:

Kókuszos, vöröslencse krémleves, tésztaropogós.

Algával göngyölt csirketekercs fafül gombával, brokkolival és jázmin rizzsel

Gyömbéres csokoládé ganage, mézes csilis banánnal

38793870_226915241330584_6274523662666170368_nKésőbb értesültem róla, hogy hasonló eseményen vett részt például Gombos Edina és Gianni Annoni is. És hogy vissza mennék-e? Bármikor és örömmel, és bátran ajánlanám minden ismerősömnek, ha nekem sikerült akkor mindenképpen nektek is fog. A szakácsok folyamatos felügyelete mellett nem éreztem magam elveszettnek egy percre sem, az esemény elejétől a végéig rettentő mókás hangulatban telt,  de az est presztízséből  ez mit sem vett el, pont tökéletes középúton volt a hangulat. Az hogy mennyi fajta italból választhattunk kedvünkre, sokat segített, tényleg mindenki megtalálta ami keresett.”