Feltöltődés olyankor is jár, amikor épp nem tudunk elutazni egy pihentető wellnesshétvégére vagy akár hosszabb időre mondjuk a tengerpartra vagy akár a Balatonhoz. Egy óra frissítő masszázs csodákra lehet képes, nálunk, az Alkuponon pedig számtalan különböző masszázst és spa élményt találsz a mindennapokra!

15112553849884Páros masszázsélmény

A masszázs akár kellemesebb és egészen más élmény lehet, ha ketten részesültök benne! Látogassatok el a budai Body & Soul Masszázshoz, ahol most 90 percnyi élmény vár benneteket. Hozd magaddal, akit csak szeretnél, édesanyád, barátnőd, testvéred, szerelmed. A páros kezeléssel együtt frissülhettek fel, hiszen egy időben foglalkoznak mindkettőtökkel. Sőt, Ti választhatjátok ki a kezelés alatt használt illóolajat is! A palettán többek közt citrom, levendula és ilang-ilang szerepel. Ezek mind-mind rendkívül jótékony hatással lesznek hangulatotokra, közérzetetekre.

Talpmasszázs otthonod kényelmében

Ha végképp nincs időd masszőrhöz menni, de szeretnéd otthon is élvezni mondjuk a talpmasszázs jótékony hatásait, akkor Neked is van egy kihagyhatatlan ajánlatunk! A Wellness Relax lábmasszírozó bolyhos és bársonyos érintése kellemes és meleg érzést nyújt, kivehető plüss belsőrésszel és biztonságos, csúszásmentes talppal rendelkezik. Csak kapcsold be és élvezd a masszázst!

Szintén a talpadon keresztül frissít fel ez a szuper szőnyeg, amely különböző pontokon stimulálja a talpon a reflexológiás pontokat. Az életnagyságú talpmasszázs rajza tökéletesen megmutatja, mikor, melyik akupresszúrás pontot fogja kezelni.

14906007693008Teával a stresszmentes életért

A teázás már önmagában kiváló elfoglaltság a stressz ellen, hiszen egy nyugodtságot, odafigyelést igénylő cselekvés. A tea elkészítése és lassú elkortyolása, ha csak pár percre is, de kizökkent a rohanásból. Ha pedig olyan teakeveréket választasz, amely segít a mindennapi stressz leküzdésében, akkor duplán nyertél! Szerencsére a gyógynövényes teák között találni ilyen hatással bíró keveréket, mint, a Herbária nyugtató teakeverék, amely feszültség, nyugtalanság, ingerlékenység és alvási zavarok/nehézségek csökkentésére is kiváló!

Ha úgy érzed, szükséged lenne egy kis kikapcsolódásra, böngéssz bátran az Alkuponon, s biztosan találsz olyan masszázsélményt vagy terméket, amellyel becsempészhetsz némi feltöltődést és pihenést a kihívásokkal teli mindennapokba!