Egzotikus célpontokkal bővítettük az egyébként is rendkívül gazdag utazási kínálatunkat! Elérhető áron nyaralhattok a Kanári-szigeteken, felfedezhetitek a híres gízai piramisokat, sőt, akár Bhután és a Himalája érintetlen vidékére is eljuthattok velünk! Kalandra fel!

15289751826241Álomnyaralás az óceánon

Az Atlanti-óceánon található szigetcsoport, vagyis a Kanári-szigetek a világ legkedveltebb üdülőhelyei közé tartozik, amelynek népszerű és egyben névadó szigete Gran Canaria. Déli partszakaszára az aranyló, finom homokos strandok jellemzők. Itt a természet ékköveként dűnék sorakoznak, melyek között szélvédett völgyek találhatók. A tiszta és áttetsző víz hőmérséklete egész évben 20–24°C között van. A hihetetlen változékonyságot mutató éghajlat és a hely természeti szépségei minden érzékszervet kényeztetnek. Ide invitálunk egy felejthetetlen nyaralásra, méghozzá az exkluzív Hotel Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino****+ szállodába!

Ragadjátok meg ezt a remek alkalmat és töltsétek az idei nyári szabadságotokat a Kanári-szigeteken!

15288795494327A gízai piramisok rejtélye

Kairó egy közel tízmilliós nagyváros, tele történelmi és kulturális látnivalókkal, hamisítatlan egyiptomi hangulattal, a környékén pedig a világ leghíresebb építményei közül néhánnyal, a gízai piramisokkal és a Szfinxszel! Ezen az 5 napos városnézésen megismerheted testközelből Egyiptom gazdag és izgalmas történelmét, s nemcsak a piramisokat járhatod be, de az Egyiptomi Múzeumban tiszteletedet teheted Tutankhamonnál is. Elmerülhetsz a kopt Óvárosban, fakultatív programként pedig Alexandriába is ellátogathatsz!

Felfedezheted élőben, amit eddig csak filmeken vagy könyvekben láttál, a magyar nyelvű idegenvezetésnek köszönhetően pedig megelevenedik a piramisok rejtélye is! Kihagyhatatlan kaland, ha nem a tenger partján süttetnéd a hasadat!

15288790639640Földünk eldugott titkai

Felejthetetlen egzotikus kaland vár Rád, ha benevezel erre a szuper körutazásra, amely során felkeresheted India nyüzsgő városait és érintetlen vidékét, a zöldellő teaültetvényeket, a Himalája hegyvonulatait, megismerkedhetsz a buddhista kultúrával Bhutánban, valamint a Távol-Kelet megannyi rejtett csodájával! Ha először jársz majd ezen a vidéken, valóságos kulturális sokkra számíthatsz, de kellő nyitottsággal életed meghatározó élményében lehet részed, amit majd az unokáidnak is mesélni fogsz!