Újabb nyaralásokkal bővült a kínálatunk, lassan nincs olyan partszakasza a Földközi-tengernek, ahová ne utazhatnátok el velünk, sőt, a Fekete-tenger híres strandjai, a népszerű Napospart is elérhető Alkuponnal. Böngésszetek, foglaljatok és pakoljatok, irány a reptér!

15278472814336A napfényes Costa del Sol

A spanyolok a Nap partjának hívják az egyik legnépszerűbb nyaraló helyet a Földközi-tenger partvidékén, ahol garantált a vízparti szórakozás, a nyüzsgő éjszakai élet, a bárok, éttermek izgalmas kínálata és a rengeteg kaland éjjel-nappal! Ráadásul Andalúzia gazdag történelmének épített öröksége, Granada, Cordoba és Malaga hangulatos városai is a közelben vannak. Esténként pedig felcsendül a hagyományos flamenco vérpezsdítő dallama!

A Hotel MS Tropicana**** a népszerű Torremolinos üdülővároskában van. A Malaga közelében fekvő településen hatalmas szállodakomplexumok és apartmantömbök magasodnak, és se szeri, se száma a biliárdkluboknak, bároknak és szórakozóhelyeknek. Számos vásárlási lehetőség, strand és persze pezsgő éjszakai élet várja a látogatókat.

Természetesen Costa del Sol esetében is több időpont közül választhattok, keressetek egy szimpatikus dátumot és irány Dél-Spanyolország!

Hamisítatlan görög hangulat Krétán

Kréta Görögország legnagyobb és legdélebbi szigete, amely rengeteg napsütéssel, kristálytiszta tengerrel várja vendégeit egy felejthetetlen nyaralásra! A szigeten csodás strandok váltják egymást, de emellett rengeteg történelmi és kulturális látnivaló is várja azokat, akik neki vágnak felfedezni a környéket. Érdemes kirándulásra is szánni egy-egy napot, amikor a változatos tájakkal, izgalmas növény- és állatvilággal ismerkedtek!

Most Ti is nagy kedvezménnyel mártózhattok meg a tengerben és élvezhetitek a görög vendégszeretet a Galini*** hotelben, amely Anisaras településen található, mindössze 700 méterre, vagyis egy kellemes kis sétára a tengerparttól. Kréta kihagyhatatlan élmény, egyszer legalább mindenkinek látnia kell, Alkupon pedig most rengeteget spórolhatsz a nyaralásodon!

15274999951492Kaland a felhők felett

Mindig is vonzott a repülés, de eddig valamiért halasztottad a dolgot? A megfelelő alkalmat vártad? Nos, most elérkezett a pillanat, hogy madártávlatból megcsodáld hazánk egyik legszebb táját, a mesés Dunakanyart, ahol, történelmi városok és vadregényes tájak váltják egymást!

Tapasztalt, profi pilóta visz fel Téged a magasba motoros sárkányrepülővel, hogy megcsodálhasd a Dunakanyar legszebb részeit, gyönyörködhess a tájban, és megtapasztalhasd a repülés életre szóló élményét!

A Nimbus Sárkányrepülő Klubbal biztonságos sétarepüléseken vehetsz részt, s ha megtetszik ez a csodás sportág, akkor a képzésben is számíthatsz rájuk!